26.7.2022

Hei, olen aktiivinen, energinen ja ystävällinen Robis. Etsin ikiomaa rakastavaa loppuelämän kotia Suomesta ♥

Tulin tänne Mazas Draugasin tarhalle kylästä, joka on aivan kaupungin vieressä. Minua pidettiin lintutarhassa aivan kylän pääkadun tuntumassa. Kylän asukkaat, jotka näkivät, että olen aina hyvin surullinen, soittivat tarhalle. Isäntäni luopui minusta helpolla.
Olin kaikki vuodet suljettuna kanakoppiin. Joskus harvoin pääsin kävelylle isäntäni kanssa metsään. Mutta juurikaan enempää huomiota minuun ei kohdistunut.


Vaikka olen jo 8-vuotias, olen silti edelleen aktiivinen ja erittäin vahva koira. Silti en ole osoittanut aggressiivisuutta missään tilanteessa, vaan olen todella ysävällinen. Mutta muiden koirien kanssa en ole ollut tekemisissä, koska olen ollut lukittuna ”vankilaani”. Ystävystyn muiden koirien kanssa vain, jos he haluavat ystävystyä minun kanssani. Mutta kaiken varalta minun on parempi elää ainoana lemmikkinä.

Haluaisin niin kovasti päästä vielä kokemaan millaista on elää rakastettuna kotikoirana ja perheenjäsenenä. Voisitko sinä toteuttaa toiveeni ja tarjota minulle kodin, jossa voisin ensimmäistä kertaa painaa pääni pehmoiseen petiin ♥