1.4.2022

Jos minulla olisi oma sohva ja minua vietäisiin lenkeille, niin en varmaan karkaisi mihinkään!

Tykkään ihmisistä ja niistä pikkuihmisistä niin kuin lapsista. Rakastan kissoja – siis siinä mielessä, että rakastan jahdata niitä! Jotkut koirat on minun vihollisia, toiset ystäviä, ota siitä nyt sitten selvää! Olen siis aika itsevarma pikkupakkaus! Minut tuotiin lopetettavaksi, sanoivat, että lähtevät ulkomaille. Me ei tiedetä valehtelevatko, ovatko oikeasti lähdössä mihinkään vai olenko vain heille ihan tarpeeton. Niillä on toinen koira, sellainen iso ja vihainen, joka on varmaan parempi vahtikoira kun minä. Joskus jopa karkaan pihalta.

Lisää uutisia

Olen maailman ihanin ja helpoin pikku koira, vaikka olenkin asunut alkoholistiperheessä ennen.

Minulla on muuten sydänmato, mutta se ei elämääni haittaa ulkoisesti. Minut tuotiin Liettuasta ja Suomeen hoitoon, koska Liettuassa ei ole sydänmatolääkkeitä. Jos en olisi saanut apua ajoissa, olisi minun voinut käydä huonosti.
Olen kuin pehmolelu, haluan köllötellä oman ihmisen vieressä ja osaan hymyillä. Jos ihmiset jaksaa pitkiä lenkkejä, juoksen ihan innoissani enkä vedä remmistä. Jos ihmiset on laiskoja, minäkin osaan olla laiska. En hauku enkä tuhoa mitään kotona. Olen sisäsiisti. Olen ihan täydellinen koira ihan mihin tahansa rakastavaan perheeseen. Tulen toimeen muiden koirien kanssa ja kissatkin jätän rauhaan (joskus niitä toki pitää jahdata, eikö vain?) Lapset voivat halia minua. Minut pitää vain parantaa sydänmadosta. Nyt olen turvassa ja minusta pidetään huolta. Lääkekuuri on aloitettu ja tulevaisuus näyttää erittäin valoisalta. Tarvitsen kuitenkin ihan oman kodin.