Etusivu / Adoptio / Kotia etsivät seniorit / Rokis nyk. Vaari

27.6.2022

Hei, olen Rokis, pieni, lempeä ja iloinen herrasmies vailla omaa rakastavaa kotia ♥

Terkkuja kotihoidosta

Minä poika saavuin kotihoitoon Suomeen kesäkuun alussa.
Oli kyllä niin onnen kantamoinen, että pääsin pois tarhalta ja ihanaan hoitopaikkaan nauttimaan elämästä ja etsimään omaa kotia.

Matkan jälkeen nukuin kuin tukki useammn päivän, koska reissu oli aika rankka kaikkine muutoksineen ja myös ihan siksi että minua odotti ihana penmeä peti täällä hoitopaikassa ja enhän minä siitä halua liikahtaa minnekään.
Täällä hoitopaikassa mulla on kaverina kaksi aikuista ja teinilapset ja tykkään niistä kaikista ja otan mielelläni rapsutuksia vastaan.

Tykkään rauhallisesta elämästä ja omalla padillä köllöttely on mun mieleen, mutta olen myös aina valmis lähtemään lenkille. En hetkahda autoista, junista ja muutenkin ohitan vastaan tulijat nätisti. Pidän eniten kuitenkin luonnossa kulkemisesta.
Olen harjoitellut myös yksin oloa lyhyitä aikoja ja ne sujuu myös mukavasti.

Minulle ihanteellinen perhe olisi rauhallinen ja luontoa rakastava. Voisimme yhdessä samoilla metsissä vaikka marjoja tai sieniä etsien.

Ennen Suomeen tuloa

Minulla oli isäntä, mutta hän joutui sairaalaan hoidettavaksi pitkäksi aikaa. Hän ei halua minua enää takaisin sitten joskus, kun hän taas kotiutuu. Niinpä päädyin tänne Mazas Draugasin tarhalle etsimään uutta kotia.

Vaikka ikäni puolesta olen jo seniori, ei sitä kukaan täällä tarhalla meinannut uskoa. Olen edelleen aktiivinen, vahva ja rakastan juosta, tehdä pitkiä kävelylenkkejä sekä leikkiä muiden koirien ja ihmisten kanssa. Nautin saadessani olla huomion keskipisteenä. Olen erittäin ystävällinen kaikille, ja minusta on tullutkin lasten suosikki. Minulla riittää vielä uteliaisuutta kaikkea uutta ja mielenkiintoista kohtaan.

Joten etsin uutta perhettä, jossa minua rakastettaisi, ja saisin jakaa oman suuren rakkauteni. Voisitko sinä antaa minulle ikioman loppuelämän kodin ♥