19.3.2022

Olen iloinen ja huoleton poika. Vähän sellainen tavis paikallisten mieleen, joten en varmasti löydä täältä kotia ihan nopeasti.

Tavallinen tarina, juoksentelin kylillä ja kukaan ei minua kaivannut. Kuvista näet miten laiha minä olin kulkukoirana. Nyt olen mukavasti pulskistunut tarhalla. Nämä tytöt pitävät meistä hyvää huolta.

Tulen toimeen ainakin tyttökoirien kanssa, koska heidän kanssaan olen asunut samassa häkissä. Toinen silmäni on vahingoittunut jossain matkanvarrella ja on vähän erikokoinen enkä näe sillä. Ei se minua haittaa.

Lisää uutisia

Oletkos koskaan talvella kokeillut laittaa kielesi metallitolppaan?? Oletko OIKEESTI???!!!

Mä en kyllä ymmärrä teitä ihmisiä!!?? En suosittele kokeilemaan, kieli jää kiinni, tarvitaan kuumaa vettä sen irrottamiseen ja sit tulee verta…
Mutta ootko kokeillu syödä jääpuikkoja?? Ai ei, no mäpäs oon ja se vasta on hupaisaa!! Tahdotko kokeilla mun kanssa? Mä voin näyttää ja sit voidaan leikkiä lapasilla ja riehua lumessa!
Jos mä kerron täällä tytöille, et mua ootetaan Suomessa ja niin ne itkee ilosta ja pakkaa mulle tavarat valmiiksi, jos sä vaan tuut mua vastaan!