16.1.2023

Heippa, täällä Rume, supersuloinen pieni neitokainen, joka kaipaa huomiota ja hellyyttä. Olen lyhyen elämäni aikana ollut jo kahdessa kodissa. Voisitko sinä tarjota sen kodin, josta minun ei enää ikinä tarvitse lähteä pois ♥

Minulla oli ihan oma koti ja perhe, kunnes en ollut enää söpö pentu. Sen jälkeen minua ei enää tarvittukaan. Minä vain ja ainoastaan halusin rakastaa kaikkia ja saada heiltä kaipaamaani huomiota. Mutta heillä ei ollut sitä antaa. Niinpä he päättivät antaa minut vanhemmalle miehelle, jota myös halusin rakastaa. Mutta olin liikaa hänellekin, joten hän päätyi antamaan minut pois Mazas Draugasin vapaaehtoiselle.

Menneisyydestäni huolimatta olen supersuloinen, iloinen, edelleen ihmisen huomiota, rapsutuksia ja hyväilyjä kaipaava nuori neitokainen. Osaan kuitenkin jo käyttäytyä aikuismaisen rauhallisesti, mutten ole menettänyt elämäniloani.

Olen kaveri myös muiden lajitoverieni kanssa. Joten sovellun hyvin monenlaiseen kotiin. Siellä voi olla odottamassa niin lapsia kuin toinen kiltti hauvelikin. Voisinko minä olla juuri se puuttuva palanen sinun elämässäsi ja kodissasi ♥

Muista, että koiran kuvaus on tehty hyvin rajallisissa tarhaoloissa ja koiran luonne alkaa avautua vasta kun hän pääsee omaan kotiinsa. Ensimmäiset kuukaudet omassa kotonaan koira stressaa ja stressi voi tulla esille erilaisena ongelmakäytöksenä, jota ei voi mitenkään ennakoida tarhaoloissa. Koira, joka on tarhalla ollut kiltti ja nöyrä, voi kotiutumisen stressin aikana esimerkiksi näykkäistä ihmistä. Huomioi myös, että vaikka koira olisi ollut kotikoira ennen tarhalle tuloa, Liettuassa useimmat koirat elävät ulkotiloissa ja omistajat, jotka hylkäävät koiran tarhalle, eivät tietenkään ole niitä parhaita koiranomistajia. Koiran menneisyydessä on paljon enemmän asioita, joista emme tiedä, kuin asioita joista tiedämme. Jos päädyt adoptioon, muista, että kuljetusautosta voi tulla ulos täysin erilainen koira, kuin mitä esittelyvideossa näkyy. Koira ei ymmärrä, että hänet on pelastettu ja hän on päässyt uuteen kotiin, koira ymmärtää vain sen, että tuttu tarha ja tutut hoitajat ovat poissa ja niin kovin moni asia hänen elämässään on muuttunut. Jätä hakemus vain, jos olet valmis työstämään erilaisia haasteita ja opettamaan koiralle uusia asioita kärsivällisesti ja ajan kanssa ymmärtäen, että hylätyn koiran rakkaus ja luottamus ei ole itsestään selvä asia, vaan luodaan kuukausien työllä.