27.8.2022

Hei, olen iloinen, muiden koirien kanssa hyvin toimeen tuleva, vielä hieman ujo, mutta ystävällinen herra nimeltäni Sabalis. Etsin rakastavaa loppuelämän kotiani ♥

Olen viettänyt elämäni ketjun jatkeena pihalla, en koskaan sisällä talossa. Kun vanha emäntäni sairastui, eikä kyennyt enää huolehtimaan minusta, ihmiset ottivat yhteyttä tänne Mazas Draugasin tarhalle, josta minut tultiin hakemaan.

En ole koko elämäni aikana saanut paljon huomiota ja rakkautta, koska elin ketjussa koiran elämää pienessä kylässä. Se oli hyvin pitkälti siinä. En siis tiennyt miltä maailma näyttää ketjuni ulottuvuuden ulkopuolella.

Nyt täällä tarhalla ystävällisten hoitajien myötä olen muuttunut hauva. Pyydän heiltä huomiota ja kutsun luokseni. Vaikka olenkin vielä hieman ujo, olen silti jo iloinen ja heiluttaa häntääni alituiseen . Kaiken lisäksi olen ystävällinen muiden koirien kanssa ja kuljen hihnassa todella hyvin. Katso videoni, niin näet itsekin.

En pyydä muuta kuin saada tuntea loppuelämäni olevan rakastettu. En edes tiedä miltä tuntuu saada olla perheenjäsen saati asua sisällä kotona ja painaa pää pehmoiseen petiin. Löytyisikö sydämestäsi vielä tilaa minunlaiselleni niin, että pääsisin vielä kokemaan kaiken tämän ♥