Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Sabas nyk. Luka

14.3.2022

Huolimatta nuoresta iästäni, olen kuin viisas, pidättyväinen professori, joka haluaa ensin tarkkailla ja tutkia ihmistä, ennen kuin ryhtyy ilottelemaan ja leikkimään.

Omistajani olivat sellaisia, jotka päästivät minut kaduille ulkoiluttamaan itseäni. Tällaista elämää elin pennusta lähtien. Onneksi joidenkin ihmisten mielestä kaduilla juoksenteleva koira ei ole hyvä juttu ja he toivat minut tarhalle joulukuussa. Ihan ensiksi tarhalle tulevilta koirilta yritetään löytää mikrosirua. Harvoin sitä löytyy, mutta näin pitää kuitenkin tehdä.

Minulta löytyi siru! Hurraa! Ihme vain, että minut oli pentuna siruttanut juuri tämä tarha, jonne olin nyt joutunut. Salapoliisityön jälkeen tytöt päättelivät, että olin yhden kotihoidossa olleen pentueen poika ja olin löytänyt uuden kodin suoraan kotihoidosta. Ilmeisesti huonon kodin. Taas pettymys ihmisiin, jotka ottavat pennun tarhalta ja lupaavat rakastaa ja hoitaa koiraa tämän elämän loppuun asti. Niin niin.

Olen aristokraattisen kaunis, leikkisä ja iloinen. Olen kuitenkin joutunut elämään niin kauan yksin, että olen hieman varautunut ihmisten suhteen. Luottamukseni täytyy ansaita. Tulen hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja osaan kulkea remmissä mainiosti.

Minulla on oma mielipide asioista. Varmuuden vuoksi sopisin perheeseen, jossa ei ole pieniä lapsia ja jonkin verran koirakokemusta.