1.4.2022

Heippa, tässä Samuelis, nuori hurmuri vailla omaa kotia.

Päädyin tänne Penkta Kojan tarhalle koirien hamstraajan käsistä. Nainen uskotteli itselleen olevansa koirien pelastaja, mutta tosiasiassa hän vain haali meitä kulkureita eräälle pellolle. Onneksi viranomaiset tulivat vihdoin hätiin ja lopettivat koko toiminnan. Niinpä me kaikki pellolle hamstratut päädyimme tänne samalle tarhalle. Olimme tullessamme tosi laihoja ja kaikkea muuta kuin hyvässä kunnossa.

Nyt olemme turvassa ja meitä ruokitaan säännöllisesti. Olin alkuun hyvin ujo ja varautunut, kun minulla ei ollut aiemmin mitään läheistä ihmiskontaktia. Mutta olen huomannut, että ihmiset täällä ovat kilttejä, joten olen pikku hiljaa alkanut luottamaan heihin. Vielä pelästyn äkkinäisiä liikkeitä, mutta ajan ja positiivisten kokemusten kautta tulen kyllä rentoutumaan vielä lisää. Sosialisointi on hyväksi. Pohjimmiltani olen kuitenkin oikein iloinen, energinen ja ystävällinen koiranpentu, joka kaipaa ihmisen huomiota ja rakkautta.

Jos haluat tälläisen hurmaavan söpöläisen tulevan ilostuttamaan ja sulostuttamaan elämääsi, niin käypä pikapikaa täyttämässä adoptiohakemus.