Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Saturnas nyk. Sacu

11.3.2022

Olen ollut tarhalla heinäkuusta lähtien ja alan olla valmis etsimään parasta mahdollista perhettäni.

Mitä me hylätyt koirat tekisimme ilman sienestäjiä? Kuinka monta innokasta sienten kerääjää on auttanut metsään hylättyjä koiria? Jatkakaa vain sienten keruuta, ahkerat ihmiset. Ette ikinä tiedä, mitä siellä metsässä tulee vastaan. Tuletteko kotiin sienten vain koiran kanssa?

Mitä minun entisen omistajani lahoavissa aivoissa oli oikein liikkunut, vaikea arvata. Tarhan porukalla olisi hänelle muutama kipakka sana sanottavana. Eikä pelkästään tarhan porukalla. Tytöt on aika fanaattisia eläintensuojelijoita, mutta minun kohdallani yleinen mielipide olisi 6 – 0 minun voitoksi.

Minut oli sidottu puuhun metsään ja kaiken lisäksi lyöty päähän jollain kovalla esineellä, niin että päässäni oli syvä haava. Oliko omistajani yrittänyt tappaa minut ensin ja sitten epäonnistunut ja sen jälkeen keksinyt viedä minut metsään puuhun kiinni vai oliko hän ensin sitonut minut ja sitten ajatellut nerokkaasti kolauttaa minua vielä päähän. Oliko tuo taponyritys vai joku raukkamainen vihanpurkaus viatonta koiraa vastaan?

Mitä lieneekään kamalaa minulle on tapahtunut elämässäni, olen mitä parhain pentukoira. Koirat ovat ihmeellisia otuksia. Ihminen voisi oppia meiltä niin paljon. Satun olemaan ehkä tarhan rennoin ja kivoin tyyppi. Läpäisin lapsitestinkin, kun tarhan pomon kaksi pikkuihmistä leikki kanssani. Vilkasta sakkia, sanoin vain. Muutkin koirat ovat ystäviäni.