23.5.2022

Hei, olen Seila, rohkea ja ihmisiä rakastava maalaistyttö vailla ikiomaa rakastavaa kotia ♥

Tulin tänne tarhalle maaseudulta vahinkopentujen kanssa. Siitä on jo reilusti yli vuosi aikaa. Pennut ovat jo omat kotinsa löytäneet, joten hoitajieni mielestä nyt olisi jo vihdoin minun vuoroni päästä omaan kotiin.

Kehuvat minua täällä aivan huippuhauveliksi. Olen rohkea, ja siten uudet tilanteet, ihmiset tai paikat eivät minua hetkauta. Rakastan kaikkia ihmisiä, joten myös lapset ovat oikein mieluista seuraa. Minulla on vain yksi ongelma. Haluan nimittäin saada kaiken huomion osakseni, enkä siten oikein siedä muita lajitovereitani.

Sovellun siis kotiin, jossa saan olla ainoa lemmikki. Oma piha olisi myös kiva, ettei aina tarvitsisi lähteä hihnalenkille, jossa voi joutua kohtaamaan muita koiria.

Voisitko sinä tarjota minulle ikioman rakastavan kodin, jossa voisin viettää loppuelämäni? Saat vastalahjaksi ikuisen rakkauteni, kiitollisuuteni ja kiintymykseni. ♥

Muista, että koiran kuvaus on tehty hyvin rajallisissa tarhaoloissa ja koiran luonne alkaa avautua vasta kun hän pääsee omaan kotiinsa. Ensimmäiset kuukaudet omassa kotonaan koira stressaa ja stressi voi tulla esille erilaisena ongelmakäytöksenä, jota ei voi mitenkään ennakoida tarhaoloissa. Koira, joka on tarhalla ollut kiltti ja nöyrä, voi kotiutumisen stressin aikana esimerkiksi näykkäistä ihmistä. Huomioi myös, että vaikka koira olisi ollut kotikoira ennen tarhalle tuloa, Liettuassa useimmat koirat elävät ulkotiloissa ja omistajat, jotka hylkäävät koiran tarhalle, eivät tietenkään ole niitä parhaita koiranomistajia. Koiran menneisyydessä on paljon enemmän asioita, joista emme tiedä kuin asioita, joista tiedämme. Jos päädyt adoptioon muista, että kuljetusautosta voi tulla ulos täysin erilainen koira kuin mitä esittelyvideossa näkyy. Koira ei ymmärrä, että hänet on pelastettu ja hän on päässyt uuteen kotiin, koira ymmärtää vain sen, että tuttu tarha ja tutut hoitajat ovat poissa ja niin kovin moni asia hänen elämässään on muuttunut. Jätä hakemus vain, jos olet valmis työstämään erilaisia haasteita ja opettamaan koiralle uusia asioita kärsivällisesti ja ajan kanssa ymmärtäen, että hylätyn koiran rakkaus ja luottamus ei ole itsestään selvä asia, vaan luodaan kuukausien työllä.