Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Senjorita nyk. Rita

23.2.2022

Toinen nimeni voisi olla Rauha vaikka, olen itse rauhallisuus.

Ei nuo suomalaiset olleet kiinnittäneet mitään huomiota minuun, kun saivat minusta ensimmäiset kuvat. Taas yksi musta ja keskikokoinen koira, huh. Sitten kun he tulivat tarhalle tutustumaan meihin sivuille tuleviin koiriin, niin kyllä se ääni muuttui kellossa. Oho, he sanoivat. Livenä olen niin kaunis ja upea koira. Minusta huokuu sellainen vanhan maailman eleganssi. Ihan kuin olisin siro bambi enkä koira.

Hoitajani sanoo samaa. Kuljen aina lähellä ihmistä ja kaikki vapaaehtoiset haluavat ulkoiluttaa minua, koska en ikinä vedä remmistä. Kuljen vieressä rauhallisesti. En kaipaa muita koiria tai leluja, kun ihminen on vierelläni. Toisten koirien kanssa olen kuitenkin mitä ihanin ystävä, en riitele enkä dominoi ketään.

Asuin kahden muun koiran kanssa alkoholistien kanssa. Ei meillä ole mitään alkoholisteja vastaan, mutta kun eläimet kärsivät niin on vähän ikävä juttu. Ihminen voi vahingoittaa itseään, mutta ei viattomia ja niin ihmisen hyvyydestä riippuvaisia koiria. Söimme ruuantähteitä ja minä sain pentueen toisensa jälkeen. Emme halua tietää, mitä niille kaikille pennuille tapahtui.