28.10.2022

Hei, olen suloinen, alkuun hieman ujo, mutta todella kiltti ja rauhallinen neitokainen nimeltäni Siiri. Etsin Suomesta rakastavaa loppuelämän kotiani ♥

Olin vaeltanut erään pienen kylän talon pihapiirissä sijaitsevaan varastorakennukseen. Löysin sieltä sopivan suojaisan paikan synnyttää pentuni. Talon väki huomasi meidät, mutta antoi olla rauhassa. Toivat minulle jopa ruokaa ja juomaa, ettei minun tarvinut lähteä kauas pentujeni luota. Kun pennut alkoivat olla muutaman viikon ikäisiä, he soittivat Mazas Draugasin tarhalle, että tulisivat hakemaan meidät pois.

Sattumalta juuri sinä elokuisena viikonloppuna PRF:n vapaaehtoiset olivat tulleet Suomesta vierailulle. Niinpä he osallistuivat operaatioon, jonka tarkoituksena oli saada minut ja pennut tarhalle turvaan. Parhaansa he yrittivät parin tunnin ajan, mutta olin liian epäileväinen, enkä uskaltanut tulla heitä paria metriä lähemmäs. Sitten illan pimeys laskeutui, ja heidän oli pakko lähteä tyhjin käsin. He eivät halunneet kuitenkaan luovuttaa, vaan päättivät tulla seuraavana aamuna loukon kanssa.

Niinpä sitten sain maukkaimman ateriani ikinä, nimittäin grillikanaa. Ahmin sitä matkallani loukon perälle, jolloin tajusin liian myöhään olevani satimessa. Kun minut tultiin lopulta pentuineni noutamaan, olin rauhallinen ja kiltti.

Minulla ei ole aiemmin ollut ihmiskontaktia, joten suhtaudun edelleen alkuun hieman epäluuloisesti uusia ihmisiä kohtaan. En silti ole osoittanut koskaan minkäänlaista aggressiota ketään kohtaan. Olen ollut todella hyvä äiti lapsukaisilleni, vaikka nyttemmin kolme vielä luonani olevaa alkaa olla jo melkoisia riiviöitä. Kärsivällisyyteni on kuitenkin todella hyvä, vaikka tarhan väki onkin sitä mieltä, että kaipaan jo omaa rauhaa ja kotia. Tulen myös muiden tarhan koirien kanssa oikein hyvin toimeen.

Kaiken kaikkiaan olen erittäin kiltti ja rauhallinen nuori neitokainen. Alkuun hieman arka, mutta erittäin innokas saamaan ihmisen huomiota. Maalaistyttönä kaupungin vilinä voi olla minulle liian pelottavaa, joten parasta olisi, jos saisin asua jossain rauhallisemmassa ympäristössä. Toinen kiltti koira perheessä voisi auttaa minua totuttamaan kotikoiran elämään. Löytyisikö juuri sinun luotasi minun loppuelämän koti ♥