12.7.2022

Hei olen alkuun ujo, mutta hellyyttä ja rakkautta etsivä Simba vailla ikiomaa rakastavaa kotia ♥

Menneisyyteni on yksi suuri kysymysmerkki. Minut löydettiin yksin kuljeskelemasta pienestä liettualaisesta maalaiskylästä ja vaikka tarhalle saavuttuani minusta laitettiin ilmoituksia yhteen paikkaan jos toiseenkin, ei kukaan koskaan soitellut perääni. Hoitajat epäilevät, että olen mitä todennäköisemmin vahinkopentu, kenestä kukaan ei ole suostunut ottamaan vastuuta ja niin olen päätynyt vain kuljeskelemaan omia teitäni.

Olin alkuun todella arka. Ja onko tuo nyt niin ihmekään, olihan kontaktini tarhan työntekijöihin luultavasti yksi ensimmäisistä lähikohtaamisista ihmisten kanssa koskaan.

Ensimmäiset kuukauteni tarhalla menivät pitkälti vain ihmisten läsnäoloon ja läheisyyteen tutustuessa. Vaikka eteneminen oli alkuun varovaista, huomasivat hoitajat kuitenkin heti, että olin todella kiinnostunut ihmisten tekemisistä ja huomiosta. En myöskään koskaan ollut ketään kohtaan aggressiivinen, mikä helpotti luottamuksen rakentamista huomattavasti.

Nyt Penkta Kojaan saapumisestani on ehtinyt vierähtää jo kaksi pitkää vuotta!!! Tarhan työntekijät ovat oppineet tuntemaan minut ja minä heidät. Olen oppinut nauttimaan saamistani hellyydenosoituksista ja hoitajat kehuvatkin usein, miten hieno koira olen. Olisin vihdoin valmis matkustamaan ihan ihka omaan kotiin. Katso uusin videoni, niin näet miten paljon olen reipastunut.

Vaikka olen kehittynyt tarhalla aivan huiman hienoa vauhtia, on kodin etsinnälleni silti täytynyt asettaa tiettyjä kriteerejä, sillä luonteeni puolesta en luultavasti tulisi koskaan nauttimaan esimerkiksi vilkkaan lapsiperheen arjesta. Minulle etsitäänkin ensisijaisesti vain yhden tai kahden aikuisen muodostamaa rauhallista kotia, jossa olisi mahdollisesti myös reipas koirakaveri odottamassa. Toivon ja pyydän, että tulevalla kodillani olisi tarjota minulle myös kärsivällisyyttä ja rakkautta, sillä luottamustani ei välttämättä voiteta yhdessä päivässä tai viikossa, vaan siihen voi mennä enemmän aikaa.

Löytyisikö sydämestäsi ja kodistasi paikka minulle, että pääsisin jo vihdoin kaksi vuotta tarhalla vietettyäni ikiomaan kotiin? Voisitko sinä olla se ♥