Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Sinisilmä Leila nyk. Elli

2.4.2022

Tulen hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja tälläkin hetkellä minulla on häkkikavereita.

Minut löydetiin harhailemasta kaupungilta, olen todella rauhallisen ystävällinen, rakastan istua sylissä. Kun olin juuri tullut tarhalle, tänne tuli iso koululaisryhmä meitä koiria katsomaan ja minä ihan tosi paljon tykkäsin näistä lapsista. Minusta tulee ihana perhekoira.

Lisää uutisia

Minä sain ihanan, uuden kodin Liettuasta. Perheessä oli 10-vuotias lapsi, jonka kanssa nukuin samassa sängyssä ja leikin. Kyllä, minä vakava ja ujo tyttö opin leikkimään ja riehumaan. Sitten tapahtui jotain ihan kauheata.
Kun lapsi vei minua iltalenkille, niin sellaiset narkomaanit varastivat minut. Sanoivat, että olen heidän koiransa. Minusta laitettiin rikosilmoitus ja meni pari viikkoa, ennen kuin minun tarhan ihmiset jäljittivät olinpaikkani. Tulivat hakemaan minua poliisien kanssa ja olin niin iloinen. Tunnistin tarhan työntekijät ja juoksin heidän syliinsä. Paikka oli kuulemma ihan kamala ja nämä narkomaanit eivät osaa hoitaa eläimiä, vaikka kovasti väittelivät poliisille, että olin heidän koiransa. Niin sitten päädyin takaisin tarhalle. Uusi perheeni ei enää uskalla ottaa minua kotiinsa, koska nämä narkomaanit asuvat ihan siinä samalla alueella ja todennäköisesti tulisivat vielä hakemaan minua uudelleen ja ties mitä tekisivät.
Nyt tarhalla sanoivat, että turvallisin koti minulle olisi varmaan Suomessa!