17.6.2022

Hei, olen Smailas, kiltti ja ihmisrakas maalaispoika vailla ikiomaa rakastavaa kotia ♥

Olen maalaispoika, joka eleli pienessä kylässä maalaistilalla rakkaimman ystäväni Rugysin kanssa. Kun katsot videon, näet millaisesta kauhutalosta tulimme tänne Mazas Draugasin tarhalle…

Olen hieman ujo ja nöyrä, todella kiltti nuori poika. Rakastan pitkiä kävelylenkkejä ihmisen kanssa. Haluan olla ihmisen lähellä ja saada huomiota sekä hellyyttä. Nimeni olen saanut siitä, että hymyilen kaiken aikaa.

Sovellun todella moneen kotiin, sillä rakastan ihmisiä (myös lapsia) ja tulen oikein hyvin toimeen myös muiden koirien ja kissojen kanssa. Toivoisin kuitenkin aktiivista perhettä, jonka kanssa pääsisin harrastamaan kaikenlaista kivaa. Pelkäksi sohvaperunaksi minusta ei ole.

Olen kasvanut ystäväni Rugysin kanssa, joka tuli myös tänne tarhalle. Olemme erottamattomat ystävät, joten toivomme pääsevämme uuteen ikiomaan rakastavaan kotiimme yhdessä. Kun katsot kuviani ja videon, näet miten läheisiä olemme.

Voisiko sinun sydämestäsi ja kodistasi löytyä tilaa meille molemmille? Lupaamme tuoda mukanamme tupla-annoksen rakkautta, kiitollisuuta ja kiintymystä ♥