6.5.2022

Hei, olen suloinen neitonen nimeltäni Smilga. Etsin omaa rakastavaa kotiani ♥

Minut löydettiin pienestä kylästä, jossa meitä ”ei-toivottuina” syntyneitä tyttökoiria oli lukuisa joukko vaeltelemassa ruokaa etsimässä. Onneksemme ystävälliset paikalliset ihmiset ottivat yhteyttä tarhalle, ja pääsimme turvaan tänne tarhalle, jossa saamme ruokaa ja meistä huolehditaan. Monet ystäväni ovat jo löytäneet ikioman kotinsa sieltä Suomesta, joten minäkin laitan toivoni teihin suomalaisiin.

Olen alkuun ujo, koska minulla ei yksinkertaisesti ole juurikaan kokemusta ihimisistä. Joten anna minulle aikaa, niin tulen kyllä ulos kuorestani. Sieltä paljastuu erittäin suloinen, ystävällinen, aktiivinen ja leikkisä neitonen. Rakastan niin ihmisiä kuin toisia lajitovereitanikin. Joten sovellun kyllä hyvin monenlaiseen kotiin. Jos siellä odottaisi kiltti toinen koira, joka opettaisi minulle kotikoiran taitoja ja luottamusta, niin aina parempi.

Löytyisikö sinun kodistasi paikka minunlaiselleni? Kärsivällisyydellä ja rakkaudella saat minusta parhaimman ja kiitollisimman ystäväsi, perheenjäsenesi ♥