5.7.2022

Maailman lempein ja rakastavin Smilge etsii omaa ihmistään.♥

Lumoava tiikerijuovainen turkki, pikimusta nenänpää, rakkauden kaihoisa katse ja maailman valloittavin hymy. Se olen minä, Smilge.

Päädyin keväällä tänne tarhalle, kun minut ja 5 pientä pentuani otettiin huostaan entiseltä omistajaltani. Hän tapasi teettää minulla jatkuvasti pentuja, joita hän sitten myi 5 euron kappalehintaan markkinoilla ihan kuin mitä tahansa muutakin kauppatavaraa.

Jatkuva pentukierre on jättänyt minuun hieman ulkoisia arpia, mutta kurja menneisyyteni ei onneksi kuitenkaan ole rikkonut minua sisältäpäin. Tarhan työntekijät kuvailevatkin, että minua iloisempaa, rakastavampaa, lempeämpää ja sosiaalisempaa neitiä saa hakea ihan toden teolla – Ja silloinkin todennäköisesti tuloksetta.

Valtavaa ihmisrakkauttani voidaan kuvailla melkein poikkeukselliseksi, sillä olen tähän asti rakastanut välittömästi jokaista ihmistä, kuka tarhan alueelle on astunut. Nuoremmat ja vanhemmat, pidemmät ja lyhyemmät, miehet ja naiset sekä lapset ja teinit ovat kaikki ystäviäni karvoihin katsomatta. Avoimuuteni ansiosta olen päässyt myös tarhan työntekijöiden mukana tutustumaan hieman Liettuan kaupunkielämään. Sielläkin kuulemma käyttäydyin ihan kuin kokeneempikin city-koira, kun liikuin rennosti vilkkailla kaduilla ja istuskelin kahvilan penkillä auringosta nautiskellen.

Uskomattoman upean ja sopeutuvaisen luonteeni ansiosta voisin soveltua hyvin monenlaiseen perheeseen. Tästä syystä tulevalle kodilleni ei ole kovin monia ennakkovaatimuksia, mutta yksi todella tärkeä kumminkin; nimittäin ehdoton ja loputon rakkauden ja huolenpidon tarjoaminen. Suosikkihoitajani sanoja vielä näin loppuun lainatakseni: Smilge tulee rakastamaan ihka omaa ihmistään koko sydämellään ja jokaisella solullaan ja niin myös Smilge ansaitsee tulla rakastetuksi takaisin tismalleen samalla tavalla.♥