18.8.2022

Hei, olen Smitas, todella suloinen, kiltti ja rauhallinen, koko maailmaa rakastava hauveli. Etsin ikiomaa loppuelämän kotia Suomesta ♥

Tulin tänne Penkta Kojan tarhalle lukuisten muiden lajitoverieni kanssa vanhan naisen pihapiiristä. Hän kuvitteli olevansa meidän ystävä, mutta meitä oli aivan liikaa, eikä hän pystynyt antamaan meille sitä, mitä olisimme tarvinneet. Olimme kaiken aikaa nälkäisiä, emmekä saaneet sitä huomiota ja rakkautta, jota olisimme kaikki kaivanneet ja ansainneet.

Olen rauhallinen, jo aikuinen hauveli. En viitsi hötkyillä turhasta saati kinastella muiden lajitovereideni kanssa. Mutta se ei suinkaan tarkoita sitä, etteikö minulla olisi vielä riittävästi virtaa. Väittävät minua myös syötävän suloiseksi ja ihmisrakkaaksi.

Mutta syömisestä puheen ollen – tekisin aivan mitä tahansa ruuan ja varsinkin namien eteen, kuten videostani myös voit todeta. Joten namien avulla voit opettaa minulle lähestulkoon mitä tahansa. Lasten kanssa osaan käyttäytyä oikein mallikkaasti, ja lähden mielelläni heidän kanssaan kävelylle.

En vaadi paljon, vain rakkautta ja huolenpitoa. Siten sovellun myös hyvin monenlaiseen kotiin, ja jopa ensimmäiseksi koirakaveriksi. Joten käythän täyttämässä adoptiohakemuksen. Odotan innolla, että pääsemme tutustumaan toisiimme ♥