Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Snauce nyk. Nasse

25.2.2022

Hei,
minä olen Snauce ja etsin omaa kotiani.

Päädyin tarhalle, sillä minut ja seitsemän ystävääni otettiin huostaan omistajaltamme, joka piteli meitä aivan kammottavissa olosuhteissa. Omistajallamme me koirat olimme vain puhdasta yritystoimintaa, keino tehdä rahaa eikä hän välittänyt meistä muuten ollenkaan.

Hoitajieni mukaan olen todellinen äitiluonne; äärimmäisen lempeä, huolehtiva ja nöyrä. Ken tietää, montako pentua olen kerennyt saada vain kolmen vuoden mittaisen elämäni aikana. Ainakin löytöhetkellämme huomassani oli surullisen monta pentua, onneksi hekin ovat nyt turvassa.

Rankasta menneisyydestäni huolimatta olen pääasiassa säilyttänyt luottamukseni ihmisiin. Rakastan ihmisten huomiota, rapsutuksia, haleja ja pusuja! Ihmisen tuesta on ollut myös paljon apua jännittävissä vieraissa paikoissa, kuten eläinlääkärissä. Tarhalla puolestaan minä pääsen toimimaan tukena ja turvana aremmille koirille, jotka otettiin huostaan samaan aikaan kuin minä.

Hoitajani uskovat, että voisin sopia hyvin monenlaiseen kotiin: Sopisin toisen koiran kaveriksi, mutta viihtyisin varmasti myös perheen ainoana silmäteränä. Suuren sydämeni ja lempeyteni ansiosta tulen myös varmasti juttuun kaikkien teidän kaksijalkaisten kanssa ikään tai kokoon katsomatta. Kauhean aktiiviseksi harrastuskoiraksi minusta tuskin on, mutta mikäli etsit rauhallista lenkkikaveria metsäpoluille tai rapsuteltavaa lämpötyynyä kaveriksi sohvalle, niin olen kuin luotu Sinulle.