Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Staunas nyk. Tane

23.2.2022

Tässä mä oon se rempseä, rakastettava, läheisyyskaipuinen sohvaperuna, joka ulkona saa virtaa ja koirapuiston nopein kiitäjä.

Mä tulin Suomeen omaan kotiin syksyllä 2021 ja olen asunut ihanan perheeni kanssa. Alusta asti oli hieman haasteita perheen pikkuihmisen kanssa. Yhteiselo on kuitenkin sujunut kohtuu hyvin, mutta nyt olemme tulleet siihen tulokseen, että lapsiperhe-elämä ei ole minun juttuni. Kaipaan ihmistä kovasti, mutta olisi parempi. että perheeni olisi aikuinen perhe. Leikkini saattavat olla vielä rajuja ja kokonikin takia jäävät lapsen helposti jalkoihin.

Tykkään koirapuistoilusta ja tulen toimeen lähes kaikkien kanssa. Ihan jokainen tassuttelija ei kuitenkaan ole mieleeni, mutta harva nyt joka ikisestä tykkääkään. Lenkillä tervehdin ystävällisesti vastaantulijat – niin ihmiset kuin koirat. Välillä ohituksetkin onnistuu hyvin, vaikka kaikkia haluaisinkin moikata.
Olen älykäs kaveri, vaikka itse sanonkin! Opin asioita helposti ja nyt osaan jo istua, antaa tassua, mennä maahan, maata kyljellään, antaa pusuja. Tällä hetkellä osaan käskyt ruotsiksi, mutta olen multilahjakkuus, eli opin varmasti hyvin nopeasti kaikki myös suomeksi. Olen harjoitellut yksinoloa ja lenkillä passiivisuutta, jos omistajani pysähtyy. Osaan muun muassa pysähtyä liikennevaloihin odottamaan.

Mottoni on masurapsut kunniaan ja se on jokaisen koiran oikeus! Rakastan hellyytt ja masurapsut on ihan parhaita.
Olen vielä nuori pojankoltiainen, joten elämisen harjoittelu on vielä kesken. Minusta saa ihan parhaan kaverin vaikka harrastukseen. Minussa on paljon potentiaalia, mutta tarvitsen aikuisen perheen ja ilman kissoja!