22.6.2022

Hei, olen Strielka, pentutehtaalta pelastettu kiltti ja ystävällinen tyttö etsimässä rakastavaa loppuelämän kotia ♥

Minulla on hieman erilainen tausta moneen muuhun tarhalla olevaan koiraan verrattuna. Tulin tänne Mazas Draugasin tarhalle laittomasta kennelistä yhdessä Bielkan ja Vierchen kanssa jo talvella. Olemme odottaneet siitä lähtien, kunnes tuomioistuin teki päätöksen takavarikosta, eikä antanut palauttaa meitä kaikkiaan 50 koiraa laittoman kennelin omistajalle. Joten minä, Bielka ja Vierche jäimme lopulta tänne, ja meille voidaan nyt virallisesti etsiä ikioma loppuelämän koti.

Minä, kuten muutkin tuolta kennelistä, elin koko elämäni ketjussa ilman huomiota, olemalla vain ”työkoira” synnyttämällä pentuja. Tarkastajat löysivät minut kytkettynä samaan ketjuun uroskoiran kanssa.

Olen Länsi-Siperian Laikan hybridi, erittäin energinen ja utelias. Minulla on joitain pelkoja, mutta ne on helppo korjata. Tulen erittäin hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Sen lisäksi olen ystävällinen kaikille ihmisille.

Löytyisikö sinulta kokemusta ja mahdollisuutta tarjota minunlaiselleni rakastavaa ihmistä kaipaavalle tytölle ikioma koti? ♥

Muista, että koiran kuvaus on tehty hyvin rajallisissa tarhaoloissa ja koiran luonne alkaa avautua vasta kun hän pääsee omaan kotiinsa. Ensimmäiset kuukaudet omassa kotonaan koira stressaa ja stressi voi tulla esille erilaisena ongelmakäytöksenä, jota ei voi mitenkään ennakoida tarhaoloissa. Koira, joka on tarhalla ollut kiltti ja nöyrä, voi kotiutumisen stressin aikana esimerkiksi näykkäistä ihmistä. Huomioi myös, että vaikka koira olisi ollut kotikoira ennen tarhalle tuloa, Liettuassa useimmat koirat elävät ulkotiloissa ja omistajat, jotka hylkäävät koiran tarhalle, eivät tietenkään ole niitä parhaita koiranomistajia. Koiran menneisyydessä on paljon enemmän asioita, joista emme tiedä kuin asioita, joista tiedämme. Jos päädyt adoptioon muista, että kuljetusautosta voi tulla ulos täysin erilainen koira kuin mitä esittelyvideossa näkyy. Koira ei ymmärrä, että hänet on pelastettu ja hän on päässyt uuteen kotiin, koira ymmärtää vain sen, että tuttu tarha ja tutut hoitajat ovat poissa ja niin kovin moni asia hänen elämässään on muuttunut. Jätä hakemus vain, jos olet valmis työstämään erilaisia haasteita ja opettamaan koiralle uusia asioita kärsivällisesti ja ajan kanssa ymmärtäen, että hylätyn koiran rakkaus ja luottamus ei ole itsestään selvä asia, vaan luodaan kuukausien työllä.