22.6.2022

Hei, olen Strielka, pentutehtaalta pelastettu kiltti ja ystävällinen tyttö etsimässä rakastavaa loppuelämän kotia ♥

Minulla on hieman erilainen tausta moneen muuhun tarhalla olevaan koiraan verrattuna. Tulin tänne Mazas Draugasin tarhalle laittomasta kennelistä yhdessä Bielkan ja Vierchen kanssa jo talvella. Olemme odottaneet siitä lähtien, kunnes tuomioistuin teki päätöksen takavarikosta, eikä antanut palauttaa meitä kaikkiaan 50 koiraa laittoman kennelin omistajalle. Joten minä, Bielka ja Vierche jäimme lopulta tänne, ja meille voidaan nyt virallisesti etsiä ikioma loppuelämän koti.

Minä, kuten muutkin tuolta kennelistä, elin koko elämäni ketjussa ilman huomiota, olemalla vain ”työkoira” synnyttämällä pentuja. Tarkastajat löysivät minut kytkettynä samaan ketjuun uroskoiran kanssa.

Olen Länsi-Siperian Laikan hybridi, erittäin energinen ja utelias. Minulla on joitain pelkoja, mutta ne on helppo korjata. Tulen erittäin hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Sen lisäksi olen ystävällinen kaikille ihmisille.

Löytyisikö sinulta kokemusta ja mahdollisuutta tarjota minunlaiselleni rakastavaa ihmistä kaipaavalle tytölle ikioma koti ♥