21.3.2022

Olen energinen, iloinen ja ihmisrakas komistus vailla kodin lämpöä ♥

Päädyin tarhalle, koska ihmiseni ei enää kyennyt huolehtimaan minusta, eikä hänen siskonsakaan halunnut ottaa minua hoiviinsa. Olen ollut täällä meluisalla tarhalla, jossa sata koiraa haukkuu kaiken aikaa, jo lähes vuoden. Koska kukaan täällä Liettuassa ei ole minua halunnut, laitan nyt kaiken toivoni teihin Suomalaisiin ♥

Olen silti varsinainen söpöläinen ja ilopilleri täynnä rakkautta. Hoitajani tarhalla sanovatkin, että olen kaikille ystävällinen ja osaan ”talon säännöt”. Ainoa huono puoleni on kuulemma se, etten osaa ottaa nätisti ruokaa tai nameja kädestä. No pakkohan se on kiireesti herkut hotkaista, kun täällä on aivan liian monta halukasta kärkkymään moisia namupaljoa.

Ikäni puolesta olen jo hyvinkin aikuinen, mutta suonissani virtaa kiihkeä elämän syke. Haluaisin niin kovasti antaa vielä rakkautta ja käpertyä kainaloon. Tietysti välillä pitää myös hassutella, ettei koko aika mene pelkästään köllöttelyyn. Unelmoin joka päivä siitä, että joku haluaisi vielä tanssahdella kanssani ja tarjota minulle rakastavan loppuelämän kodin.

Jos tunnet rinnassasi kutsun tangoon, käythän täyttämässä adoptiohakemuksen. Odotan tanssiin kutsua♥