17.8.2022

Hei, olen Tango, energinen, iloinen ja hyvin ihmisrakas komistus vailla kodin lämpöä ♥

Päivitys 17.8.2022

Kaksi PRF:n vapaaehtoista tuli käymään ”kylässä” ja ulkoiluttamaan meitä tarhakoiria, jotka olemme heidän mielestään olleet tarhalla jo liian kauan. Heillä oli lista, jonka mukaan meitä oli jopa 40. Se on surullinen lukumäärä meille kaikille, jotka kaipaamme vain pääsyä ikiomaan rakastavaan kotiin. Onnekseni minä olin tuolla listalla, ja pääsin mukavalle kävelylenkille, joka ei ole jokapäiväistä herkkua. Sen lisäksi pääsin esittäytymään livenä.

Olen ollut täällä meluisalla tarhalla, jossa sata koiraa haukkuu kaiken aikaa, jo vuoden. Kukaan täällä tarhalla, eikä myöskään PRF:n ihmiset ymmärrä miksi olen vielä täällä?!?! Olen mitä suloisin ja ihanin hauveli. Käyttäydyn moitteettomasti, teen tarpeeni pihalle, kuljen hihnassa todella nätisti ja rakastan kaikkia. Lisäksi olen todella suloinen ♥ Käy katsomassa viimeisimmät videoni, niin näet itsekin!

4.1.2022

Päädyin tarhalle, koska ihmiseni ei enää kyennyt huolehtimaan minusta, eikä hänen siskonsakaan halunnut ottaa minua hoiviinsa. Koska kukaan täällä Liettuassa ei ole minua halunnut, laitan nyt kaiken toivoni teihin Suomalaisiin ♥

Olen silti varsinainen söpöläinen ja ilopilleri täynnä rakkautta. Hoitajani tarhalla sanovatkin, että olen kaikille ystävällinen ja osaan ”talon säännöt”. Ainoa huono puoleni on kuulemma se, etten osaa ottaa nätisti ruokaa tai nameja kädestä. No pakkohan se on kiireesti herkut hotkaista, kun täällä on aivan liian monta halukasta kärkkymään moisia namupaljoa.

Ikäni puolesta olen jo hyvinkin aikuinen, mutta suonissani virtaa kiihkeä elämän syke. Haluaisin niin kovasti antaa vielä rakkautta ja käpertyä kainaloon. Tietysti välillä pitää myös hassutella, ettei koko aika mene pelkästään köllöttelyyn. Unelmoin joka päivä siitä, että joku haluaisi vielä tanssahdella kanssani ja tarjota minulle rakastavan loppuelämän kodin.

Jos tunnet rinnassasi kutsun tangoon, käythän täyttämässä adoptiohakemuksen. Odotan tanssiin kutsua♥