18.12.2022

Hei, olen Teitas, ystävällinen, iloinen, energinen ja aktiivinen nuori poika vailla ikiomaa rakastavaa kotia. Voisiko se löytyä sieltä Suomesta ♥

Asuimme veljeni Pilotin kanssa pienessä kylässä, jossa meistä ei pidetty huolta. Ruokaa emme saaneet tarpeeksi, ja huomiota ihmiseltä sitäkin vähemmän. Olimme kuin aaveita, joihin kukaan ei kiinnittänyt minkäänlaista huomiota. Meillä kävi onni, kun pääsimme tänne Mazas Draugasin tarhalle, jossa meistä huolehditaan joka päivä. Täällä ruoka on meille kaikki kaikessa. Niin kovassa nälässä elimme aiemmin.

Olen todella ystävällinen ja iloinen nuorukainen. Minulla on vielä koko elämä edessäni, joten kärsivällisyydellä ja koulutuksella minusta on vaikka mihin. Tällä hetkellä minulle sopisi parhaiten koti, jossa olisi toinen ystävällinen hauveli, jolta voisin ihan alkuun oppia mukavia käytöstapoja. Tällä hetkellä en nimittäin tiedä miten eläisin ilman veljeäni, jonka kanssa olemme kasvaneet ja kärsineet yhdessä. Toisistamme olemme myös hakeneet ja saaneet turvaa.

Voisiko sinun luotasi löytyä minulle elämäni ensimmäisen rakastava koti ja pehmoinen peti? Käythän täyttämässä adoptiohakemuksen, niin lupaan tuoda tullessani iloa ja rakkautta elämääsi. ♥

Muista, että koiran kuvaus on tehty hyvin rajallisissa tarhaoloissa ja koiran luonne alkaa avautua vasta kun hän pääsee omaan kotiinsa. Ensimmäiset kuukaudet omassa kotonaan koira stressaa ja stressi voi tulla esille erilaisena ongelmakäytöksenä, jota ei voi mitenkään ennakoida tarhaoloissa. Koira, joka on tarhalla ollut kiltti ja nöyrä, voi kotiutumisen stressin aikana esimerkiksi näykkäistä ihmistä. Huomioi myös, että vaikka koira olisi ollut kotikoira ennen tarhalle tuloa, Liettuassa useimmat koirat elävät ulkotiloissa ja omistajat, jotka hylkäävät koiran tarhalle, eivät tietenkään ole niitä parhaita koiranomistajia. Koiran menneisyydessä on paljon enemmän asioita, joista emme tiedä kuin asioita, joista tiedämme. Jos päädyt adoptioon muista, että kuljetusautosta voi tulla ulos täysin erilainen koira kuin mitä esittelyvideossa näkyy. Koira ei ymmärrä, että hänet on pelastettu ja hän on päässyt uuteen kotiin, koira ymmärtää vain sen, että tuttu tarha ja tutut hoitajat ovat poissa ja niin kovin moni asia hänen elämässään on muuttunut. Jätä hakemus vain, jos olet valmis työstämään erilaisia haasteita ja opettamaan koiralle uusia asioita kärsivällisesti ja ajan kanssa ymmärtäen, että hylätyn koiran rakkaus ja luottamus ei ole itsestään selvä asia, vaan luodaan kuukausien työllä.