3.7.2022

Hei, olen Telis, alkuun hieman ujo, mutta nuori ja leikkisä pieni poika vailla ikiomaa rakastavaa kotia ♥

Päädyin tänne Penkta Kojan tarhalle pienestä kylästä koiria hamstraavalta naiselta vain kolmen kuukauden ikäisenä, kuten Kamerunas ja monet muut vanhemmat koirat. Se oli syyskuussa 2021. Eli nyt olen viettänyt täällä meluisalla tarhalla kuunnellen sadan koiran haukuntaa ympäri vuorokauden jo kohta vuoden… Kuvassa näytän todella paljon isommalta kuin todellisuudessa. Olen itse asiassa todella pieni ja hoikka hauveli (samoin kuin Kamerunas).

Koska olen elänyt lähes koko elämäni täällä tarhaoloissa, olen vielä hieman ujo. Hoitajani täällä kehuvat minua oikein suloiseksi, leikkisäksi ja ystävälliseksi. Joten tarvitsen vain kokemusta ja tutustuttamista uusiin paikkoihin sekä tilanteisiin, kuten ihmisiinkin.

Tulen oikein hyvin toimeen muiden koirien kanssa, joten uudessa kodissani voisi hyvin olla toinen kiltti koira opettamassa kotikoiran tavoille ja tuomassa lisää rohkeutta. Maalaispoikana kaupungin vilinä ja hälinä saattavat myös olla tässä vaiheessa liian pelottavia. Joten etsin kotia rauhallisemmasta ympäristöstä.

Löytyisikö sinun kodistasi juuri minunlaiselle nuorelle pojalle pehmoinen peti ja rakkautta ♥