24.1.2023

Minä ja mun sisko Tika ollaan kaupunkivahinkopentuja.

Moikka! Jos meidän kotimaassamme Liettuassa vahinkopentuja syntyy maaseudun ketjukoirille, niin kyllä niitä vahinkopentuja syntyy myös kaupunkikoirillekin. Ihmiset oli ihan paniikissa ja laittoi ilmoituksia nettiin jakaakseen meitä ympäri ämpäri ja soitti myös tarhalle. Tarhan ihmiset oli nopeempia ja haki meidät pois.

Katsos, tarhan ihmiset aina laskee silleen, että kaksi tyttöpentua jaettuna koteihin tarkoittaa taas kaksin verroin vahinkopentuja tulevaisuudessa. He eivät luota ihmisiin, että ne steriloisi tyttökoirat ja välttäisivät pennut.

Itse asiassa ei me edes jouduttu tarhalle. Tarha on kuulemma sellainen pelottava paikka, jossa asuu parvovirusmörkö. Se parvomörkö tarttuu pikkupentuihin tosi nopsaa ja voi tappaa meidät. Siksi tarhalla on melkoinen joukko hyviä perheitä, jotka ottaa väliaikaisesti kotiinsa meidänlaisia vahinkopentuja, siihen asti kunnes rokotteet alkaa toimia ja suojata meitä.

Teidalla on supersöpö tapa ulvahdella kuin pikku huskykoira. Teida ulvoo, kun hän haluaa huomiota ja on innostunut. Teida on tosi rohkea.

Tika on hieman enemmän herkkis eikä ulvahtele. Tika oli myös viikon hoidossa kaupungilla ja oppi kulkeen remmissä ja oli kuulemma ihan luonnostaan sisäsiisti ja muutenkin kiltti ja fiksu tyttö.

Meistä varmaan kasvaa keskikokoisia koiria lyhyillä jaloilla. Omiin koteihin ollaan valmiita heinä-elokuussa sen jälkeen, kun meidät on leikattu.