Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Tiramisu

17.2.2022

Hei,
minä olen Tiramisu, noin 2-vuotias, mitä suloisin pieni pötkylä. Haluaisitko olla ystäväni?

Minä olen sellainen rauhallinen kaveri, yllättävän rauhallinen ikäisekseni. Olen myös melko ujo poika, en siis hyppää suoraan vieraiden ihmisten syliin hellittäväksi. Minun täytyy päästä ensin tarkastelemaan teidän kaksijalkaisten toimia turvallisen etäisyyden päästä, jotta pääsen perille, minkälainen hemmo olet todella perujasi.

Aikalailla kaikki uusi jännittää ja epäilyttää minua. En välitä kovista äänistä enkä vauhdikkaan vaarallisista tilanteista. Rauhalliset nuuskuttelulenkit luonnon helmassa ovat enemmän minun juttuni. Herkut ja hellyydenosoitukset ovat myös tooodella kivoja, kunhan ne tulevat ihmiseltä, johon pystyn luottamaan.

Uskon, että sopisin kaikista parhaiten perheeseen, jolla olisi melko rauhallinen ja selkeä, rutiininomainen elämänrytmi ilman sen suurempia muutoksia tai muuta hötkyilyä. Ujoudestani johtuen varsinkin pienemmät lapset saattavat olla minulle hieman liikaa, joten toivoisin, että tulevassa kodissani olisi joko vain aikuisia tai sitten jo isompia lapsia, jotka osaavat ottaa toiminnassaan huomioon aran luonteeni. On myös ehdottoman tärkeää, että pääsisin asustelemaan rauhallisella asuinalueella, sillä kaupungin sykkeessä olisin varmasti jatkuvasti stressaantunut ja peloissani.


Tuntuuko vielä siltä, että sinä voisit olla tuleva ystäväni, tuleva perheenjäseneni?
Jos tuntuu, niin pyydän sinua lukemaan vielä tarkkaan kauniiden kuvieni jälkeen linkatut tiedostot adoptio infosta, terveystiedoista, multiresistenssistä ja ruokaviraston tiedotteesta. Ja tämän jälkeen vielä todella harkitsemaan, että onko sinulla resursseja ja voimavaroja sitoutua minunlaiseni, varautuneen koiran kotiuttamiseen ja kasvattamiseen.
Voin varmuudella nimittäin sanoa jo nyt, etten tule alkuun olemaan kaikista helpoin kaveri lähestyä, mutta sen jälkeen, kun olet voittanut luottamukseni, lupaan, etten lähde viereltäsi koskaan.