Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Tobis nyk. Diego

23.2.2022

Wuh!
Minä pitkäkorvainen veijari olen Tobis ja nyt on tullut minun vuoroni alkaa etsiä ihka omaa kotiani.

Ulkoisesti muistutan melko paljon saksanpaimenkoiraa, joskin minusta todennäköisesti löytyy myös muita rotuja, sillä olen ruumiinrakenteellisesti puhdasta saksanpaimenkoiraa hieman sirompi. Luonteeltani olen ystävällinen, kiltti ja leikkisä, mutta ajoittain myös melkoisen ujo arkajalka uusia asioita, paikkoja ja ihmisiä kohtaan. Hoitajieni mukaan olen kuitenkin reipastunut ja rohkaistunut tarhalla tosi hurjaa vauhtia, joten positiivisella ja rauhallisella koulutuksella voi minusta vielä kasvaa vaikka kuinka taitava sosiaalisten tilanteiden ammattilainen ja ennen kaikkea mitä uskollisin ihmisen paras ystävä.

Tulen tarhalla toimeen toisten koirien kanssa samassa aitauksessa, mutta tuolloinkin minulle tärkeintä on tuttu ja turvallinen ihminen, kenen hihansuusta voin tarvittaessa napata hellästi kiinni saadakseni huomiota. Rakaaaastan yli kaiken leluja ja kaikenlaiset palloleikit ovatkin ihan suosikkejani. Olisi todella hienoa, jos tulevassa kodissani pääsisin peuhaamaan lelujeni kanssa ihan ikiomalla aidatulla pihalla.

Jos sinulla olisi tarjota minulle rakastava, arkaa luonnettani ymmärtävä ja kärsivällinen koti, niin ethän epäröi laittaa hakemusta tulemaan, sillä haluaisin jo kovasti päästä omaan loppuelämän kotiini.

Kasvoin pihalla, jossa oli 30 koiraa ilman ihmisen hellää hoitoa. Meidät tuotiin kunnalliselle pienelle tarhalle ja sieltä karanteeniajan loputtua tänne yksityiselle tarhalle.