12.10.2022

Hei, olen Tobytis, rohkea, avoin ja rakastava poika. Etsin ikiomaa loppuelämän kotiani Suomesta ♥

Päivitys tilanteeseen 11.10.2022

Saavuin Suomeen Liettuan tarhalta 1.10.2022. Matka oli jostain syystä minulle todella stressaava enkä halunnut ollenkaan, että minua käsitellään. Onneksi olen perso ruualle, joten vapaaehtoiset saivat valjaat ruualla juksaamalla päälleni.

Olen vähän liiankin perso ruualle ja varmasti stressistä ja taustastani johtuen minulla oli alkuun todella vahva resurssiagressio ruuan suhteen. Uusi omistajani ei valitettavasti voinut minua pitää, joten lähdin kotihoitoon opettelemaan kotikoiran tavoille.

Olen nyt ollut kotihoidossa reilun viikon ja olen mennyt eteenpäin todella paljon. Kotihoitajani mukaan olen todella fiksu ja opin uusia asioita todella nopeasti. Olen myös omaksunut kotikoiran tapoja ja tykkään olla rapsuteltavana ja löhötä sohvalla. Leluillakin olen alkanut leikkiä. 

Minulla on silti vielä paljon opittavaa ja otan edelleen helposti kierroksia, kun kyse on ruuasta tai jos jokin pelottaa minua. 

Tarvitsisin siis koirakokeneen kodin, jossa minulle annetaan aikaa edetä omaa tahtiani kohti salonkikelpoista kotikoiraa. Olisiko juuri sinulla tarjota minulle aikaa ja rakkautta?

11.8.2022

Minut löysi eräs kiltti ihminen makaamasta pellolta. Olin täynnä punkkeja, jotka olivat syömässä minua elävältä. Onnekseni apu ehti ajoissa, ja pääsin turvaan sekä hoitoon tänne Penkta Kojan tarhalle. Täällä on oma eläinlääkäri, joten sain pikaisesti apua.

Olen erittäin rakastava ja rohkea. Tulen mielelläni syliin rapsuteltavaksi ja paijattavaksi. En ole energiatasoiltani liian rauhallinen, mutten myöskään superaktiivinen.

Sovellun hyvin monenlaiseen kotiin luonteeni puolesta, sillä olen ystävällinen niin aikuisille kuin lapsillekin. Toiset koirat ei myöskään tuota ongelmia, vaan tulen oikein hyvin toimeen muiden lajitovereideni kanssa.

Voisinko minä olla kenties juuri se puuttuva palanen sinun sydämestäsi ja kodistasi ♥