30.6.2022

Hei, olen Tote, aktiivinen, ystävällinen ja iloinen seniorineito vailla omaa loppuelämän kotia ♥

Vaeltelin yksin kaduilla siihen asti, kunnes ystävällinen ihminen päätti tuoda minut turvaan tänne Mazas Draugaksen tarhalle.

Kuulumisia tarhalta 13.7.2022

Olen noin 9-vuotias, mutta kun pääsen kävelylle, olen hoitajieni mielestä kuin 2-vuotias; vahva, energinen, nuori tyttö. Ja ennen kaikkea rakastan uimista aina kun siihen vain suinkin tarjoutuu tilaisuus.

Päivitys 7.6.2022

Meitä tarhan koiria tultiin tapaamaan Suomesta asti. Pet Rescue Finlandin vapaaehtoisporukka halusi tulla auttamaan, ja niinpä mekin saimme paljon rapsutuksia osaksemme. Pääsin itse pitkälle kävely (juoksu)lenkille, ja voi miten ihanaa se olikaan. Olin todella ystävällinen, ja oli ihanaa päästä helliteltäväksi ja rapsutettavaksi. Lenkki sujui vauhdikkaasti, ja kävinpä matkalla myös viilentymässä pienessä purossa. Mutta se, mistä kaikista eniten sain huomiota, oli turkkini. Kukaan ei kuulemma ollut nähnyt mitään vastaavaa. Nimittäin musta turkkini on kuin pehmeää samettia…

Vaikka olenkin jo seniori iältäni, niin mieleltäni olen vielä todella nuorekas. Olen myös aktiivinen ja tykkään todella paljon lähteä kävelylenkeille. Hihnassa kulkeminenkin onnistuu kuin vanhalta tekijältä. Utelias luontoni kutsuu minua vielä uusiin seikkailuihin. Suhtaudun ihmisiin luottavaisesti ja ystävällisesti. Rakastan olla huomion keskipisteenä, ja ihan parasta on saada haleja ja rapsutuksia. Koska olen ystävällinen myös muille koirille, sovellun todella monenlaiseen kotiin.

Minun suurin haaveeni on löytää vielä loppuelämäkseni ikioma ja rakastava koti. Oma pehmoinen peti olisi iso bonus. Voisitko kenties juuri sinä toteuttaa toiveeni ♥