21.2.2022

Tässä mä olen maaailman komein poika!

Muutin suomeen omaan kotiin keväällä 2017 ja olen asunut omassa ihanassa perheessäni koko tämän ajan. En olisi vieläkään lähdössä minnekään, mutta muutimme maalta kaupunkiin ja se ei ole minun juttuni ollenkaan.
Olen tottunut asumaan maalla tai siis omakotitalon rauhassa, missä saan informoida perheelleni ketä pihapiirissämme liikkuu ja tarkastella tiluksiamme. Täällä kaupungissa nuo naapurit ei yhtään ymmärrä miksi kerron perheelleni heti, jos he liikuskelevat seinän takana tai että posti tipahtaa luukusta yöllä. Kummaa porukkaa, kun sehän on mun tehtävä!

No mutta jos nyt esittelen itseni ihan kunnolla.
Olen siis Nemo, se komea maaseudun rauhan kasvatti. Rakastan perhe-elämää ihmisiäni ja laumaani. Olen asunut lapsiperheessä ja kaverina on ollut tyttökoira, kissoja, kaneja, hevosia ja kanoja. Kaikkien kanssa tulen hyvin juttuun. Poikakoirat eivät ole ehkä sen mun parhain kaveripiiri kuitenkaan. Olen veikeä tyyppi ja rakastan kaikkea puuhastelua ja lenkeillä käymistä. Malla totuin kuljemaan paljon vapaana ja nyt kaupungissa onkin kummaa kun pitää kokojan olla tuo hihna jatkeena. Olen toki siihen tottunut, mutta täällä kaupungissa sen pitää olla niin kovin lyhyt että tuppaan välillä vähän vetämään. Maalla sain kulkea sentään pitkässä liinassa ja auttia enemmän vapaudesta.
Olen tottunut myös reissaamaan niin pidempiä kuin lyhyempiäkin reissuja ja autoilu sujuu hyvin. Olen ollut myös koirahoitolassa ja sielläkin sujui mallikkaasti. En omista erityisen kovaa vahtiviettiä, niin että puolustaisin ärhäkkäästi, mutta haukkumalla ilmoitan kyllä tiluksilla tapahtuvista asioista.
Olen reipas ja terve poika ja en omaa allergioita. En sovi ulkokoiraksi koska rakastan kodin lämpöä ja sisällä nukkumista. Perheeni sanookin että minussa ei ole mitään vikaa, mutta kaupunkielämä vain ei ole juttuni.

Etsin siis rinnalleni perhettä joka asuisi omakotitalossa tai maalla ilman ihan vieressä olevaa naapuria, jotta voin tarkastella tiluksia rauhassa. Perhettä, joka tykkää puuhastella kanssani ja sallii minun tulla vaikka vähän syliinkin.
Perhettä joka etsii kaveria tositarkoituksella!