24.10.2022

Hei, olen Tukas, entinen vahti ja nykyinen hylätty eläkeläinen. Vanhempana herrasmiehenä olen rauhallista elämäntyyliä arvostava. Etsin kaltaistani seuraa sohvalle, päiväunille ja kävelylenkeille ♥

Olen työskennellyt koko ikäni vartijana logistiikkayrityksessä, kunnes yritys muutti toiselle paikkakunnalle. Kaikkien näiden palvelusvuosieni jälkeen minut tietenkin jätettiin matkasta. Ansaittujen leppoisten eläkevuosien sijaan jouduin vaeltelemaan kaupungin kaduilla pitkään, kunnes eräs nainen sääli minua ja otti yhteyttä Penkta Kojan tarhalle. Olen ollut täällä jo puoli vuotta, eikä tämä todellakaan ole mikään hotelli. Lepoa ei saa koskaan, kun yli sata koiraa ympärillä haukkuu 24/7.

Olin tänne tullessani hyvin ujo, eihän kukaan ollut koskaan minua silitellyt tai paijannut. Mutta ajan myötä olen oppinut luottamaan ihmisiin. Nyt olen hoitajieni mukaan suloinen ja rauhallinen seniori, joka tykkää syödä hyvin, käydä rauhallisella kävelyllä ja ottaa päiväunet.

Kävin juuri kampaajalla, jossa pääsin eroon sotkeutuneesta ja takkuisesta turkistani. Käyttäydyin esimerkillisesti, ja trimmaajat olivat erittäin tyytyväisiä tällaisesta asiakkaasta. Katso kuvani ennen ja jälkeen. Jos tykkäät pitemmästä karvasta, niin älä huoli, turkkini kasvaa kyllä pian takaisin.

Haluaisin niin kovasti vielä tuntea olevani rakastettu perheenjäsen. Sopisin parhaiten kotiin, jossa vietetään rauhallista elämää. Minusta saat sohvaperunan telkkari-iltojen seuraksi, joka kuitenkin pitää sopivasti myös sinut liikeessä, kun käydään välillä ulkoilemassa. Voisitko rakastaa minua niin paljon, että tarjoaisit minulle loppuelämän kodin ♥