30.3.2022

Olen koko maailmaa rakastava ja sylissä viihtyvä pieni poika vailla omaa kotia.

Elämäni ei alkanut onnellisten tähtien alla. Minut annettiin väärille ihmisille, jotka löivät minua siksi, että pissasin ja kakkasin sisälle. Mutta enhän pienenä pentuna vielä tiennyt talon sääntöjä, ennen kuin ne minulle opetetaan. Ja oppimisen pitää tapahtua palkitsemalla, ei rankaisemalla. Minut jopa heitettiin ikkunasta ulos. Onnekseni kiltti naapuri näki mitä tapahtui ja pelasti minut.

Asun tällä hetkellä kotihoidossa opetellen lempeästi kotikoiran tapoja. Olen kehittynyt huimasti, ja osaan jo jopa kävellä hienosti hihnassa. Kotona yksin oleminen hoitajan käydessä töissä, onnistuu myös mallikkaasti. Mutta parasta kaikessa on se, kun hän on kotona. Rakastan ihmisiä yli kaiken ja siten tykkäänkin makoilla sylissä sekä nukkua kainalossa. Hoitajani mukaan olenkin maailman söpöin pentu, joka on ystävällinen ja iloinen kaikille. Koko maailma on minun leikkikenttäni. Jos mietit sitä, kuinka paljon tästä vielä kasvan, niin arviolta minusta tulee n. 5 – 6 kg pieni poika.

Odotan innolla löytäväni oman rakastavan kodin sieltä Suomesta, joten käy pian täyttämässä adoptiohakemus, niin tulen antamaan kaiken rakkauteni sinulle.