Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Undine nyk. Unni

25.3.2022

Olen IHAN hurjan aktiivinen ja oppivainen ja tarvitsen paljon tekemistä.

Tarhan ihmiset ajattelevat, että minussa voisi olla jotain bordercollieta, saksanpaimenkoiraa tai australianpaimenkoiraa. En lähde ihmisen luota mihinkään ja opin tosi nopeasti vaikka mitä temppuja. Voisin olla mahtava harrastekoira vaikka mihin lajiin.

Asun tarhan maaseutupaikalla, mutta usein joudun olemaan ketjussa koirankoppiin sidottuna, kun koiria on niin paljon. Joskus riitelen muiden tyttökoirien kanssa, mutta poikaystävistä tykkään.

Lisää uutisia

Minä muutin Suomeen ja maaliskuussa 2018 ja olen asunut ihanassa, aktiivisessa perheessä.
Olen vain todella vahtiviettinen ja nyt etsisin kotia enemmän maaseudulta.

Tarvitse perheen, jolla on hyvää kokemusta koirista ja osaa auttaa minua oppimaan, ettei vieraat ihmiset ole uhka. En nimittäin päästä ketään vieraita kotiin ja olen jopa mustasukkainen perheen yhteisistä hellyyttelyistä, koska minä haluasin olla aina osallisena ja se joka saa pusut. Saan heti haukkukohtauksen, jos hellyytyksiä jaetaan ilman minua.

Rakastan omia ihmisiäni yli kaiken ja rakastan koirakavereita ja leikkimistä. Lenkkeily, samoilu metsissä, vaellus ja kaikenlainen puuhastelu on ihan parasta ja kun sitä saa tehdä oman perheen kanssa. Koirapuistoissa juokseminen kamujen kanssa on huisi kivaa ja siellä ihmiset on mukavia, koska en tunne heitä uhkana. Osaan hyvin myös peruskäskyt ja olen hyvä lenkkiseura ja kuljen nätisti juoksulenkillä.

Minulle isoin ongelma on kodin ja autojen vahtiminen ja se on todella voimakasta. En pysty hillitsemään itseäni, jos joku lähestyy kotiamme ja tähän tarvitsen apua. Minun tilanteesta on konsultoitu kouluttajia ja tästä on mahdollista päästä yli, mutta se vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä ja oikeita apuja. Kun ihminen tulee minulle tutuksi ei mitään ongelmaa ole ja moikkaan iloisesti, mutta vieraat ihmiset ovat minulle haaste.

Nykyinen perheeni haluaa mielellään auttaa, jos minulle uusi koti löytyy ja heillä on aina hoitopaikka valmiina, jos tarvitset apua sellaisen asian suhteen.

Kysy minusta rohkeasti lisää.