Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Uta nyk. Milli

3.4.2022

Olen nuori tyttökoiran alku ja rakastan hellyyttä.

Asuin aikaisemmin perheessä, mutta heille syntyi vauva ja minulle ei ollut enää sijaa. Minua sanotaan rauhalliseksi, erittäin ystävälliseksi ja itsevarmaksi leidiksi. Täydellinen siis ihan kenen seuraksi tahansa. Minua kun tultiin katsomaan, kiipesin heti syliin. ♥

Haluaisin uudeksi omistajakseni perheen, joka ymmärtää mikä hieno ja itsenäinen leidi olen. Kuljen joka paikkaan ystävällisen itsevarmasti ja tervehdin kaikkia ihmisiä uusina ihailijoinani. En pelkää mitään.
Rakastan rapsutteluja ja sylissä oloa. Olen varsinainen kuningatar. Luulen tietäväni kaiken ja olevani viisaampi kuin ihmiset. Jos et usko minua, katson sinua pitkään ruskeilla silmilläni ja kiipeän syliisi. Yritä siinä nyt sitten komennella minua!

Lisää uutisia

Saavuin Suomeen ja olin yhden yön kotihotellissa toisen pikkukoiran seurana, kunnes seuraavana päivänä pääsin ihka omaan kotiin Raaseporiin.

Lisää uutisia

Olen ehtinyt olla jo reilun kuukauden uudessa omassa kodissani ja tuntuu kuin olisin asunut täällä ihan aina. Meillä on kaikki mennyt todella hyvin, ulkoillaan ja leikitään paljon ja tietty köllitään sohvalla kaikki yhdessä. Pääsen myös käymään maalla, missä riittää tilaa juoksennella ja uusia hajuja on PALJON. Koirapuisto on myös huippupaikka ja olen saanut parhaan kaverin isosta labradorinnoutajasta.