Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Vera ♀ ja Pikaciu ♂

23.2.2022

Ehtisitkö saada vielä lumisen talven iloksi pari huskya pulkkaa vetämään? Oletko aina haaveillut huskysta? Nyt niitä olisi tarjolla kaksinverroin.

Ehkä meistä saisi jonkun kaksi huskya yhden hinnalla alennuksenkin, koska me olemme erottamattomat ja etsimme kotia vain yhdessä. Ihmiset tietää, että se on vaikeata tunkea johonkin perheeseen kaksi energistä, isoa karvanaamaa, joten iso työ on edessä ennen kuin meidän tulevaisuus on turvattu.

Meidän omistajalla oli tapana tuoda meitä koirahotelliin usein, kun hänellä ei ollut meille aikaa. Tämä koirahotelli on kuin meidän toinen koti ja huh huh, nyt kuin meidän ensimmäinen koti. Meidän omistaja ei tiennyt, mitä tehdä meidän kanssa. Uutta kotia hän ei halunnut etsiä, tarhalle olisi sääli viedä. Mitä itse tekisit jos sinulla olisi kaksi huskya etkä oikein voisi pitää heitä?

Koirahotellin omistaja oli kanssa vähän ihmeissään. Ei se mitään, hyviä vieraitahan me oltiin, mutta koirahotellin pitäisi olla lyhytaikainen hoitopaikka, kun omistaja on matkalla, ei vakituinen koti. Koirahotellin omistaja on sellainen superihminen, että hän on monesti auttanut tarhakoiria. Jos tarhalla on ollut iso ja energinen koira, jolla ei ole oikein ollut tilaa tarhalla, niin koirahotelli on majoittanut tarhakoiria ilman mitään korvausta. Niin hyviä ihmisiä tästä maailmasta löytyy.

Nyt sitten koirahotellin omistaja sai hyvän idean. Tiedätkö, hän sanoi meidän omistajille, on olemassa sellainen tarha kuin Penkta Koja, joka tekee yhteistyötä sellaisen yhdistyksen kanssa, joka etsii koteja koirille Suomesta. Haluaisitko, että huskysi muuttaisivat Pohjoiseen? Se oli meidän omistajan mielestä ihan superhieno idea. Kaikkien liettualaisten mielestä Suomi on joku ihmisten ja eläinten paratiisi, jossa kaikilla ihmisillä on ruokaa ja koiria ei pidetä ketjussa ja sotivat Neuvostoliittoa vastaan ja liian pienet kalat heitetään takaisin järveen. Tuo viimeinen juttu on liettualaisille tosi iso ihme, kun tulevat kalastusmatkoille Suomeen.

Idea on siis se, että jos suomalaiset mittaavat järvestä nostetut kalat ja päästävät liian pienet kalat takaisin järveen, niin kyllä ne parista huskykoirasta huolta pitävät. Loogista, eikö vain?

Olemme siis yhä koirahotellissa ja olemme tosi kivoja koiria. Nyt vain hakemusta laittamaan, kun maassa on vielä lunta.