29.8.2022

Hei, olen Vierhe, kiltti, hyvin käyttäytyvä, energinen ja ihmisrakas tyttö vailla loppuelämän rakastavaa kotia ♥

Päivitys tarhalta 5.8.2022

Pääsin pitkälle kävelylle reippailemaan uusien ihmisten kanssa, jotka puhuivat aivan omituista kieltä. Ilmeisesti kaikki meni kuitenkin hyvin, koska nämä omituset tyypit eivät saaneet näppejä irti tuuheasta turkistani. Olen kuulemma edistynyt huomattavasti arkuuteni kanssa. Kävelyllä oli mukana myös koirakaveri tarhasta, jonka kanssa yhteinen lenkki sujui oikein kivasti. Koirakaveria tärkeämpää minulle on kuitenkin ihmisen huomio ja ihanat tuoksut. Parasta mitä tiedän, on työntää pää pensaaseen, nuuhkuttaa ja piehtaroida. Hihnanjatkeeni kehui remmikäytöstäni. En vetänyt enkä hyppinyt. En juuri säikkynytkään mitään. Vasta kun minut vietiin takaisin kopilleni, aloin hyppiä kovasti näitä pääjalkaisia vasten, mutta se johtui vain siitä, että halusin niin kovasti lähteä heidän matkaansa. Kun tulimme lenkiltä takaisin, pääsin myös johonkin edustuskuvaan. Olenkin myös todella sievä. Katso vaikka kuvista! ♥

15.4.2022

Pääsin kahden sisarukseni (Strielka ja Bielka) kanssa turvaan tänä talvena laittomasta kennelistä, jossa oli noin kaltaistani 50 koiraa. Asuin koko ikäni ketjussa kiinni ja taidan olla ihan puhdasrotuinen Länsisiperianlaika, mutta täyttä varmuutta tästä ei ole. Tarkastajat löysivät minut tästä kennelistä kiinnitettynä samaan ketjuun uroksen kanssa, koska omistaja keskittyi vain pentutehtailuun. Emme saaneet huomiota saati rakkautta osaksemme. Odotimme yli puoli vuotta, kunnes oikeus päätti olla palauttamatta meitä omistajalle. Nyt olen vihdoin vapaa etsimään ensimmäistä ikiomaa kotia, jossa saisin huomiota ja rakkautta osakseni.

Tämän puolen vuoden aikana tarhalla oikeuden päätöstä odotellessa nykyiset hoitajani oppivat tuntemaan minut erittäin hyvin. Toisaalta olen erittäin aktiivinen tyttö, mutta samalla monet minulle aivan uudet asiat pelottavat, kuten laatikot, roskakori, autot, moottoripyörät ym. Tämä johtuu vain ja ainoastaan siitä, että elämäni on ollut rajattuna ketjuun. Laikan tavoin olen eloisa ja ronkea. Meitä Laikoja kutsutaan tasapainoisiksi koiriksi.

Synkästä menneisyydestäni huolimatta olen erittäin ystävällinen ihmisille; miehille, naisille, lapsille. Yleisesti ottaen Länsisiperianlaikoja kutsutaan erittäin ihmisrakkaiksi. Ison kokoni ja aktiivisten, nopeiden liikkeiden vuoksi pienten lasten tulisi kuitenkin noudattaa varovaisuutta lähelläni. Mutten koskaan ole osoittanut aggressiivisuutta ihmisiä kohtaan. Sen sijaan pyydän ja haen kaiken aikaa huomiota, halauksia, rakkautta ja erilaisia leikkejä.

Olen aktiivinen ja energinen, mutta samalla väsyn nopeasti, koska minulla ei ole koskaan ollut mahdollisuutta treenata lihaksiani. Siten halukkuteni aktiivisuuteen ja lihaksistoni eivät vielä kulje käsi kädessä. Joten tulevan omistajani täytyy varata aikaa harjoitteluun. En ole vahvasti sosiaalinen, mutta kuljen kuitenkin riittävän hyvin hihnassa.

Muiden koirien tai eläinten kanssa en ole ystävä 🤷‍♀️. Joten tällä hetkellä minun täytyy olla perheen ainoa lemmikki. Ehkä myöhemmin voin muuttaa mieltäni rakkauden ja sosiaalistumisen myötä, mutta juuri nyt en pidä yhdestäkään toisesta eläimestä.

Voisitko sinä toteuttaa unelmani rakastavasta loppuelämän kodista? Minulla olisi paljon rakkautta annettavana, kun en ole voinut sitä aiemmassa elämässäni kohdistaa keneenkään ♥