22.6.2022

Hei, olen Vierhe, pentutehtaalta pelastettu ihmisrakas tyttö vailla loppuelämän rakastavaa kotia ♥

Pääsin kahden sisarukseni (Strielka ja Bielka) kanssa turvaan tänä talvena laittomasta kennelistä, jossa oli noin 50 koiraa. Asuin koko ikäni ketjussa kiinni. Tarkastajat löysivät minut tästä kennelistä kiinnitettynä samaan ketjuun uroksen kanssa, koska omistaja keskittyi vain pentutehtailuun. Emme saaneet huomiota saati rakkautta osaksemme. Odotimme yli puoli vuotta, kunnes oikeus päätti olla palauttamatta meitä omistajalle. Nyt olen vihdoin vapaa etsimään ensimmäistä ikiomaa kotia, jossa saisin huomiota ja rakkautta osakseni.

Tämän puolen vuoden aikana tarhalla oikeuden päätöstä odotellessa nykyiset hoitajani oppivat tuntemaan minut erittäin hyvin. Toisaalta olen erittäin aktiivinen tyttö, mutta samalla monet minulle aivan uudet asiat pelottavat, kuten laatikot, roskakori, autot, moottoripyörät ym. Tämä johtuu vain ja ainoastaan siitä, että elämäni on ollut rajattuna ketjuun.

Kaikesta huolimatta olen erittäin ystävällinen ihmisille; miehille, naisille, lapsille… Ison kokoni ja aktiivisten, nopeiden liikkeiden vuoksi pienten lasten tulisi kuitenkin noudattaa varovaisuutta lähelläni. Mutten koskaan ole osoittanut aggressiivisuutta ihmisiä kohtaan. Sen sijaan pyydän ja haen kaiken aikaa huomiota, halauksia, rakkautta ja erilaisia leikkejä.

Olen aktiivinen ja energinen, mutta samalla väsyn nopeasti, koska minulla ei ole koskaan ollut mahdollisuutta treenata lihaksiani. Siten halukkuteni aktiivisuuteen ja lihaksistoni eivät vielä kulje käsi kädessä. Joten tulevan omistajani täytyy varata aikaa harjoitteluun. En ole vahvasti sosiaalinen, mutta kuljen kuitenkin riittävän hyvin hihnassa.

Muiden koirien tai eläinten kanssa en ole ystävä 🤷‍♀️. Joten tällä hetkellä minun täytyy olla perheen ainoa lemmikki. Ehkä myöhemmin voin muuttaa mieltäni rakkauden ja sosiaalistumisen myötä, mutta juuri nyt en pidä yhdestäkään toisesta eläimestä.

Voisitko sinä taustastani huolimatta toteuttaa unelmani rakastavasta loppuelämän kodista? Minulla olisi paljon rakkautta annettavana, kun en ole voinut sitä aiemmassa elämässäni kohdistaa keneenkään ♥