3.9.2022

Hei, olen Vukis nuori ja veikeä pojankoltiainen omaa syliä vailla ♥

Minut tuotiin keväällä turvakotiin yhdessä emoni Pandutėn sekä sisarusteni Tikon, Kokon ja Pablon kanssa. Vaikka kukaan ei voinut huolehtia meistä, piti emomme meistä parhaansa mukaan niin hyvää huolta kuin vain kykeni. Emomme onkin jo löytänyt sieltä Suomesta kodin, mutta me pirpanat porhallamme perästä, sillä olemme vihdoin valmiita matkustamaan ja valloittamaan sylit ja sydämet siellä Suomessa.

Hoitajani kuvailevat minua leikkisäksi, rakastavaksi ja suloiseksi pennuksi. Aluksi saatan olla hieman ujo tavatessani uusia ihmisiä, mutta uteliaisuuteni ja hellyydenkipeyteni poistaa pelot ja sulattaa sydämet. Minusta voisi tulla kelpo perhekoira, sillä rakastan lapsia. Tulen hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten ja muiden koirien kanssa, mutta pinnan alla piilottelee välillä pieni pomo ja joskus minulta löytyy näkemystä, miten toisien koirien kuuluu käyttäytyä. Sisarukseni eivät ota tätä piirrettäni aina vakavasti ja se jos joku harmittaa minua. Olen kuitenkin sopeutuvainen ja sosiaalinen nuori koira ja soveltuisin monenlaiseen kotiin.

Hartain toiveeni olisi päästä oman ihmisen kainaloon ennen talvipakkasia. Hyvässä lykyssä näkisin vielä joskus muuta perhettäni ♥