23.6.2022

Hei, ole Vynupis, kiltti, hauska ja ystävällinen hauveli etsimässä ikiomaa loppuelämän kotia tositarkoituksella ♥

Päivitys 10.8.2022

Pet Rescue Finlandin vapaaehtoiset kävivät taas täällä uudella, tulevalla tarhalla auttelemassa. Oli mukavaa, kun sain juoksennella vapaana ja käydä hakemassa heiltä niin nameja kuin rapsutuksiakin. Lähdin mielelläni myös kävelylenkille mukaan, aina kun he ottivat uuden koiran ulkoilutettavaksi. Minä tosin seurasin vieressä pyytämättä ja ilman hihnaa, vain siitä ilosta, että pääsin mukaan.

Kukaan ei voi ymmärtää, miksi olen vielä täällä, enkä jossain ihanassa kodissa. Rakastan ihmisiä ja heidän huomiotaan. Lisäksi tulen muiden koirien kanssa toimeen. Minussa riittää virtaa juuri sopivasti. Liika nuoruuden höntsäenergia on jo karissut, mutta silti olen vielä elämäni kunnossa. Joten katso viimeisimmät videoni, ja totea itsekin miten hurmaava herra olen ♥

Päivitys 23.6.2022

Olemme olleet veljeni kanssa täällä entisillä omilla tiluksillamme, nykyisellä uudella Mazas Draugasin tarhalla jo monta kuukautta odottamassa adoptiohakemuksia, mutta niitä ei ole tullut. Olen rauhoittunut ja sosiaalistunut todella paljon niistä ajoista, jolloin vahdimme pihapiiriämme kahdestaan. Nyt täällä vilisee koiria ja ihmisiä ympärillä joka päivä. Olen jo tottunut kaikkiin, niin ihmisiin kuin koiriinkin. Ja olen oppinut luottamaan heihin. Minusta on kuoriutunut varsin ystävällinen ja leikkisä hauveli. Katso viimeisin video, niin näet itsekin. Saisinko tulla sulostuttamaan sinun elämääsi? En pyydä paljon, vain rakkautta ja oman pehmoisen pedin. Minulla ei ole mitään sitä vastaan, jos sinulla on jo toinen ystävällinen koira.

21.2.2022

Entinen omistajamme myi talon maaseudulla, joka oli meidän (minä ja veljeni Mazis) kotimme ja pihapiirimme, ja jätti meidät jälkeensä. Emme varmaan sopineet hänen uuteen elämäänsä. Onneksemme pääsimme tänne Mazas Draugasin tarhalle turvaan etsimään uutta kotia.

Minulla on hieman haukkuherkkyyttä havaittavissa, mutta olen vain tottunut puolustautumaan haukkumalla. Haukkuminen todennäköisesti vähenee, kun opin luottamaan ihmisiin, uuteen ympäristöön, ja siihen, ettei minua taas hylätä. Olen innokas leikkimään ja pelkoni muuttuu varmasti innostukseksi, kun saan olla turvallisessa ympäristössä. Toinen kiltti koira uudessa kodissa voisi toimia opastajanani kotikoirana olemisen saloihin. Olen kuitenkin pohjimmiltani kiltti, hauska, ystävällinen ja rakkautta kaipaava hauveli. Joten rakkaudella ja kärsivällisyydellä saat minusta parhaan ja kiitollisimman ystäväsi.

Unelmoin löytäväni vielä ikioman kodin jossa saisin viettää loppuelämäni. Olisiko sinulla tarjota tällainen rakastava koti minulle ♥