23.6.2022

Hei, ole Vynupis, kiltti, hauska ja ystävällinen hauveli etsimässä ikiomaa loppuelämän kotia tositarkoituksella ♥

Päivitys 23.6.2022

Olemme olleet veljeni kanssa täällä entisillä omilla tiluksillamme, nykyisellä uudella Mazas Draugasin tarhalla jo monta kuukautta odottamassa adoptiohakemuksia, mutta niitä ei ole tullut. Olen rauhoittunut ja sosiaalistunut todella paljon niistä ajoista, jolloin vahdimme pihapiiriämme kahdestaan. Nyt täällä vilisee koiria ja ihmisiä ympärillä joka päivä. Olen jo tottunut kaikkiin, niin ihmisiin kuin koiriinkin. Ja olen oppinut luottamaan heihin. Minusta on kuoriutunut varsin ystävällinen ja leikkisä hauveli. Katso viimeisin video, niin näet itsekin. Saisinko tulla sulostuttamaan sinun elämääsi? En pyydä paljon, vain rakkautta ja oman pehmoisen pedin. Minulla ei ole mitään sitä vastaan, jos sinulla on jo toinen ystävällinen koira.

21.2.2022

Entinen omistajamme myi talon maaseudulla, joka oli meidän (minä ja veljeni Mazis) kotimme ja pihapiirimme, ja jätti meidät jälkeensä. Emme varmaan sopineet hänen uuteen elämäänsä. Onneksemme pääsimme tänne Mazas Draugasin tarhalle turvaan etsimään uutta kotia.

Minulla on hieman haukkuherkkyyttä havaittavissa, mutta olen vain tottunut puolustautumaan haukkumalla. Haukkuminen todennäköisesti vähenee, kun opin luottamaan ihmisiin, uuteen ympäristöön, ja siihen, ettei minua taas hylätä. Olen innokas leikkimään ja pelkoni muuttuu varmasti innostukseksi, kun saan olla turvallisessa ympäristössä. Toinen kiltti koira uudessa kodissa voisi toimia opastajanani kotikoirana olemisen saloihin. Olen kuitenkin pohjimmiltani kiltti, hauska, ystävällinen ja rakkautta kaipaava hauveli. Joten rakkaudella ja kärsivällisyydellä saat minusta parhaan ja kiitollisimman ystäväsi.

Unelmoin löytäväni vielä ikioman kodin jossa saisin viettää loppuelämäni. Olisiko sinulla tarjota tällainen rakastava koti minulle ♥