Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Zoro nyk. Sokka

24.2.2022

Wuh!
Minä olen Zoro, komeaakin komeampi nuori mies, ja etsin omaa kotiani.

Päädyin Penkta Kojan tarhalle kahden sisarukseni Zarisin ja Zikasin (nyk. Zico) kanssa, sillä omistajamme ei enää kyennyt pitämään meistä huolta.

Hoitajani kuvailevat minua todella iloiseksi, ystävälliseksi ja energiseksi nuoreksi mieheksi, juuri sellaiseksi pojankoltiksi kuin minun ikäiset vajaa vuoden vanhat koirat yleisesti ovatkin. Koska sosiaaliset kanssakäymiset ihmisten kanssa ovat kuitenkin pentukuukausieni aikana jääneet todella rajallisiksi, olen usein uusien ihmisten seurassa melko ujo. Jännitykseni ja vieraskoreuteni ei kuitenkaan onneksi kestä kauan, sillä usein jo pienen rauhallisen tutustumishetken jälkeen olen täysin valmis hukuttamaan uuden ystäväni märkiin suukkoihin ja hännänheilutuksiin.

Minulle etsitään kotia, joka on sitoutunut nuoren koiran kärsivälliseen, johdonmukaiseen ja rakastavaan kasvatukseen. Minunlaiseni aktiivisen veijarin kanssa ei varmasti päästä säästymään kommelluksilta, joten positiiviseen vahvistamiseen perustuvilla koulutusmenetelmillä tulee olemaan iso merkitys, jotta minusta voi kasvaa onnellisen tasapainoinen aikuinen koira.

Suurin ja ainoa toiveeni koko maailmassa on löytää ihka oma ihmiseni, kenen vierestä saisin joka aamu herätä ja kenen kainaloon saisin joka ilta nukahtaa koko loppuelämäni ajan.

Olisitko Sinä minun ihmiseni?