1.10.2022

Hei, olen Zuikis, rauhallinen ja ihmisrakas herrasmies vailla loppuelämän rakastavaa kotia ♥

Minut löydettiin kadulta vaeltelemasta yksin. Kaksi viikkoa yritettiin mahdollista omistajaani/ huoltajaani etsiä, mutta eihän sitä tietenkään löytynyt. Niinpä päädyin tänne Penkta Kojan tarhalle.

Tarhan vapaaehtoisten mielestä olen todella suloinen. Rakastan paijaamista ja rapsutuksia, ne masurapsutukset on ihan parhaita. Olen jo tässä kypsässä iässä rauhallinen ja leppoisa herrasmies. Viihtyisin vieressäsi sohvalla oikein mainiosti. Rakastan kaikkia ihmisiä, ja erityisesti kun saan heiltä huomiota. Olisi mukavaa, kun olisi ihminen, jonka lähellä saisi olla ja osallistua hänen kanssaan kotona puuhasteluun sekä yhteisiin lenkkeihin. En ole osoittanut minkäänlaista aggressiota muita koiria kohtaan, mutten liiemmin myöskään välitä heistä. Parasta on se, kun saa olla itse huomion keskipisteenä.

Unelmoin saada viettää eläkepäiväni kodissa, jossa saisin rakkautta ja huomiota, jota vailla olen joutunut liian pitkään olemaan. Löytyisikö sellainen sinun luotasi? ♥

Muista, että koiran kuvaus on tehty hyvin rajallisissa tarhaoloissa ja koiran luonne alkaa avautua vasta, kun hän pääsee omaan kotiinsa. Ensimmäiset kuukaudet omassa kotonaan koira stressaa ja stressi voi tulla esille erilaisena ongelmakäytöksenä, jota ei voi mitenkään ennakoida tarhaoloissa. Koira, joka on tarhalla ollut kiltti ja nöyrä, voi kotiutumisen stressin aikana esimerkiksi näykkäistä ihmistä. Huomioi myös, että vaikka koira olisi ollut kotikoira ennen tarhalle tuloa, Liettuassa useimmat koirat elävät ulkotiloissa ja omistajat, jotka hylkäävät koiran tarhalle, eivät tietenkään ole niitä parhaita koiranomistajia. Koiran menneisyydessä on paljon enemmän asioita, joista emme tiedä kuin asioita, joista tiedämme. Jos päädyt adoptioon muista, että kuljetusautosta voi tulla ulos täysin erilainen koira kuin mitä esittelyvideossa näkyy. Koira ei ymmärrä, että hänet on pelastettu ja hän on päässyt uuteen kotiin, koira ymmärtää vain sen, että tuttu tarha ja tutut hoitajat ovat poissa ja niin kovin moni asia hänen elämässään on muuttunut. Jätä hakemus vain, jos olet valmis työstämään erilaisia haasteita ja opettamaan koiralle uusia asioita kärsivällisesti ja ajan kanssa ymmärtäen, että hylätyn koiran rakkaus ja luottamus ei ole itsestään selvä asia, vaan luodaan kuukausien työllä.