Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Dilaila ♀ leikattu VARATTU

Syntymäaika/ ikä arvio: 12.2019
Koko: 60 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua, Penkta Koja tarha
Saapunut tarhalle: 09.2021
Luonne: Super luonteinen tyttönen.

Dilaila ♀ sterilized

Age estimate: 12.2019
Size: 60 cm
Location: Lithuania / Penkta Koja shelter
At the shelter: 09.2021
Character: Very sweet character. Wandered into one garden full of ticks.

In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

1.12.2021

Katso nyt mikä ihana jättikokoinen, pehmeä Muumiolento minä olen! Voiko olla persoonallisemman näköistä koiraa. Jos ulkonäköni on upea, niin luonteeni on vieläkin upeampi. Olen rento, ystävällinen ja kaikkien kaveri.

Eksyin erään talon pihalle aivan täynnä punkkeja. Sairastuin tarhalla ikävään punkkien välittämään tautiin babesioosiin, joka saattaa hoitamattomana tappaa koiran. Olen nuori ja vahva koira ja paranin hyvin.

Siinä vaiheessa omistajanikin ilmestyivät minua etsimään. Tarhan porukat olivat kuitenkin jo mielessään päättäneet, että vaikka omistajani löytyisivätkin, niin minua ei annettaisi takaisin. Kun on nähnyt satoja tarhalle päätyviä koiria, niin osaa jo sanoa koiran kunnosta ja ulkonäöstä, millaiset ne omistajat oikein ovat. Takkuinen turkki, laihuus, pitkät kynnet - ei kiitos, takaisin kotiin ei ole menemistä.

Ei ne minun omistajat yhtään tykänneet tarhan porukoiden päätöksestä. Heidän mielestään koiran tuli elää vapaana ja asua pihalla. Koira saa mennä ja tulla kylille niin kuin haluaa. Sellaisessa koiranpitämisessä ei heidän mielestään ollut mitään vikaa. Lailliselta kannalta he eivät kuitenkaan pystyneet edes todistamaan, että olin heidän koiransa. Minulla ei ollut mikrosirua, joten omapahan oli vikansa, jos olisivat olleet rakastavaisia omistajia, niin olisivat tunnistemerkinneet minut tai edes kantaisivat puhelimessa jotain yhteisiä poseerauskuvia kanssani.

Minä ansaitsen rakastavaisen kodin ja adoptioperheeni tulee olemaan todella onnekas saadessaan kaltaiseni kultakimpaleen.

Voitko vastustaa tällaista Muumi naamaa?

Yritän tässä kovasti tsempata että saisi noi kuvat vihdoin otettua