Matkapeti- alusta

18,90 48,90 

Kodittomat koirat käpertyvät nukkumaan kylmään ja märkään maahan. Yksin ja unohdettuina. resQdog-koiran peti sisältää unelman siitä, että jokaisella koiralla olisi lämmin ja pehmeä alusta, jolle käydä nukkumaan.
Matkapeti taittuu näppärästi pieneen tilaan ja soveltuu hyvin pehmeäksi alustaksi retkille, autoon tai yökyläilyyn. Makuualusta on täysin vedenpitävä ja jossa on lämpöinen fleecevuori lisäeristeenä.

Turvalliset verkkomaksut
Tuotetunnus (SKU): Matkapeti Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Matkapeti kulkee kätevästi mukana

Koiran matkapeti taittuu näppärästi omaan pussiinsa, joka mahtuu kauppakassiin, reppuun tai pienimmät koot jopa käsilaukkuun. Matkapedin kätevän kantohihnan avulla makuualusta kulkee kätevästi myös kädessä mukana.

Viihtyisyyttä ja turvaa matkustamiseen

Matkustaminen voi olla stressaavaa koiralle. Makuualusta auttaa koiraa rauhoittumaan tuoden turvaa koiran omista hajuista. Voit myös opettaa koiraa jo kotona ”oma paikka” käskyllä rauhoittumaan pedille, mikä helpottaa koiran sopeutumista uusiin ympäristöihin.

Matkapeti on vedenpitävä

Matkapedin materiaalina on laadukas Suomen armeijan käyttämä kangas, jonka vesipilariarvo on 10 000 mm/H. Kangas ei kastu kovallakaan sateella ja koiralla on kuiva makuualusta aina, säästä riippumatta. Kankaassa on lisäksi lämmin fleecevuori, joka makuualustan täytteen kanssa auttaa pitämään kylmän loitolla.

Ei haitallisia kemikaaleja

Koiran matkapedin kangas ei sisällä ihmisille tai luonnolle haitallisia kemikaaleja. Tästä takeena on kankaan Öko-Tex sertifikaatti

Matkapeti on helppo pitää puhtaana

Kuraiset tassunjäljet ja karvat on helppo puhdistaa koiran matkapedin päältä. Voit pyyhkiä lian pois kostealla liinalla ja karvat lähtevät nopeasti tarraharjalla. Matkapedin voi myös pestä pesukoneessa 30 asteessa.

Suomalaista käsityötä

resQdog koiran makuualustat valmistetaan käsityönä Suomessa. resQdog on tärkeää, että tiedämme kuka tuotteemme on valmistanut ja kuinka hän voi. Olemme kehittäneet Jyväskylässä Keski-Suomen monikulttuuristen yhdistysten liitto Wari ry:n kanssa yhteistyömallin, jossa etsimme ja koulutamme taitavia käsityöläisiä valmistamaan resQdog-koiratarvikkeita.

Lisätietoja

Koko L – 73×100 cm, M – 63×85 cm, S – 53×70 cm, XS – 33×45 cm
Vesipilariarvo 10 000 mm/H. Sisä- ja ulkopinta pysyvät kuivana kovallakin sateella
Sisämateriaali Öko-Tex sertifioitu Rescue-tekstiili
Pintamateriaali Öko-Tex sertifioitu Rescue-tekstiili
Täyte Tekstiilijätteestä Suomessa kierrätetty polyesterivanu.
Design by Miia Suojala, Zero Waste-muotoilija

Yhteistyössä resQdog ja Pet Rescue Finland

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

XS, S, M, L

Väri

Harmaa, Sininen, Punainen, Vihreä